E ovako, auto sam oterao kod limara da mi nasteluje vrata vozaceva jer su malo cesala o stub pri zatvaranju, da nesto zavari na podu i da mi popravi odnosno prepravi onaj lim kod krila gde dolazi plasticni spojler jer nije mogao da se uklopi, sto je bila njegova krivica, al dobro... Kaze on meni da bi on to danas odmah sve uradio, ja mu rekoh da ne zuri jer bi da to sve bude perfektno, medjutim on kaze bice to danas... Zove on mene posle tri sata i kaze sve sam ti uradio, mozes doci, cena 4000din.
Kada me slog nije sastavio. Keva poludela, zvala ga i on tu spusti na 3000, medjutim nije to nista prema onom sto sam video. Vrata je nastelovao tako sto mi je skinuo git sa farbom sa rama od vrata, onaj lim gde ide spojler krivio kombinerkama pa tek sada nece da se uklopi, jedino mi pod zavario kako treba. Ostao sam bez teksta, samo sto nisam zaplakao
Sat vremena smo se svadjali i na kraju mu dao pare i odo kuci. Uzeo da namestim bar onaj spojler kad se rasecem. E na to mi puce film i uzmem brusilicu i odsecem ceo onaj lim gde ide taj spojler
Jedna briga manje. Za vrata mi zakazan farbar prekosutra
Tako da ja sam od sad sam svoj majstor, jedino jos nisam imao problema sa Goranom, da se majstor Nesa ne uvredi, ok je i on samo oko menjaca smo se napatili i on i ja, al se sve bar dobro zavrsilo. A sa ovim idiotom od limara ne znam....