: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30

: Moj mini 1000  ( 168079 )

0 and 1 Guest are viewing this topic.

ivan

• Aktivan
  • : 1.090
Odg: Moj mini 1000
« #90 : June 03, 2009, 01:18:30 AM »

Ivanu da odgovorim, necu da ga registrujem jer nije zavrsen a iz garaze izlazi samo kada bude 100% sklopljen.

predložio sam da ga privremeno registruješ (na par dana), jer jeste dovoljno završen da stigne do BG-a.
Doći će mnogo ljudi sa minijima koji su u mnogo gorem stanju od tvog, svi žele da doprinesu da nas bude što više i da njihov mini po svaku cenu bude u društvu ostalih. Kapiram da si se smorio zbog svih problema sa minijem, limarom itd, ali se nadam da to neće umanjiti entuzijazam za druženje.

A izgleda da ce biti kise u subotu.

prema trenutnoj prognozi u subotu će biti sunčano - 27 stepeni.

Marko90

« #91 : June 03, 2009, 09:54:55 AM »

Ma nije u pitanju u kakvom je stanju ili u kakvoj je trenutnoj fazi izrade. Nego sam rekao da necu minijem dolaziti na minijadu jer je takav dogovor bio sa mojima zbog ucenja za faks. Zao mi je sto necu doprineti vecem broju... Bez ljutnje :good:

Marko90

« #92 : June 03, 2009, 09:57:14 AM »

a da. Stoji ono i kada bude bio skroz sklopljen da ce napustiti garazu jer poznavajuci sebe ako ga ovakvog registrujem necu izlaziti iz njega tako da nikad nece biti zavrsen :laughing:

Vladimir

• Aktivan
  • : 4.512
« #93 : June 03, 2009, 10:09:29 AM »

mozda da ti neko ponudi sa foruma koji ima vise minija da se dovezes sa njima :blush:
"It's simple and amazing car" - Paddy Hopkirk

Darjan1275

• Članovi MKS
  • Aktivan
  • *
  • : 332
« #94 : June 11, 2009, 22:18:55 PM »

kako idu radovi? oće li brzo na cestu?

Marko90

« #95 : June 13, 2009, 09:12:37 AM »

Ma evo vec dva puna dana se zezam oko drvene table, pravim nove nosace jer ranije nije bas dobro stajala, povezujem radio i 10-tak zvucnika, pravim nosace za kompresor od nove sirene, smisljam gde da stavim 3 trube i tako... A da,  treba da rasturam motor da vadim lamelu jer s ovom ne radi kako treba. Nosio ovu lamelu da je remontuju, tj nituju i uradili su mi je ali je nesto deblja i ne odvaja mi dobro. Krci kad hocu u rikverc ili kada vracam u nizi stepen. To mi je Goran rekao da je deblja al meni se bas nije razbacivalo sa parama pa sam mu rekao da je stavi takvu kakva je. Jbg, sad se vracam par koraka nazad umesto da napredujem. :laughing:

Shtrumf_bg

« #96 : June 14, 2009, 02:17:26 AM »

mini je vise nego ekstra.. svaka cast na volji i trudu.. na kraju ce se ispaltiti..  samo tako nastavi.. :good:

Marko90

« #97 : June 20, 2009, 17:12:19 PM »

Sutra vadim motor iz minija i ide opet u BG. Ne znam hocu li ovo sve podneti vise... :devil:
Nista me ne pitajte, nece me biti na forumu jedno mesec dana jer cu sad raditi punom parom... Bilo mi je EXTRA na minijadi, Ivanu i ostaloj ekipi svaka cast za organizaciju, sve je bilo super... Nadam se da cemo malo cesce da pravimo minijade ako ne mozemo sa strancima onda samo nasi... :good:

gajudin

• Administrator
  • Aktivan
  • : 2.187
  • bomraketabona
« #98 : July 18, 2009, 20:29:55 PM »

ne kloni duhom
jos se nisi ozenio, pa da vidis kada te sa jedne strane muci mini a sa druge zena zvoca
neznas da li kljucem da lupis po miniju ili zenu :lol:
salim se naravno
nece valjda zena da mi cita ovo
brisi ivaneeee :laughing:
ZIV JE MINI UMRO NIJE!!!!

Marko90

« #99 : August 19, 2009, 19:35:55 PM »

Evo jedne dobre vesti. Najzad sam sklopio kola. :good: Bice slike uskoro, a verovatno bi i dolazio u BG sa njim samo mi recite jer jos uvek u nedelju u 12 u kaficu MASKA ili negde drugde. Pozdrav svim minijevcima :hid_crazy:

Aman

• Aktivan
  • : 1.474
« #100 : August 19, 2009, 19:54:45 PM »

sad dok je lepo vreme nalazimo se u kaficu na 25 maju na uscumu 12 sati
"Auto bez zvuka je kao devojka bez glasa."
"Ne veruj svemu sto mislis."

Marko90

« #101 : August 22, 2009, 23:18:49 PM »

Motor opet izvadjen. Taj auto je uklet 100000%. Muka mi ga je i ako se sada motor ne popravi da radi auto ide pod presu...
Ako neko ima motor da je sve na standardu sa ili bez menjaca mozda bi ga kupio

miroslav_ružić

• Aktivan
  • : 373
« #102 : August 22, 2009, 23:29:18 PM »

Uh,Marko... Pratio sam tvoje muke i ne mogu da verujem. Tog Gorana svi hvale,kupovao si i plaćao kao malo ko... Nije mi jasno... Tu nešto ne štima,a verujem da je neka glupost,nešto bez veze,hoće to tako...

Marko90

« #103 : August 22, 2009, 23:58:54 PM »

Ma nije do Gorana, ovo ce biti treci put da nosim taj motor u BG da ga rasklapamo. Drugi put kada smo menjac opet rasklapali videli smo da su mu dva ganc nova leteca lezaja izgorela i zalomila. To se kasnije ispostavilo zato sto su mu na masinskoj obradi zamenili slucajno dve polutke na klipnjacama. I tada mi se motor sa 2 ili 3 hiljade obrtaja bukvalno zakucao na nulu za stotinku. Pomislio sam da mi ispao motor iz auta. I sad kad sam ga napokom sklopio i zavrsio odo da se provozam i u voznji pocne naglo da usporava, ja pritisnem kvacilo i on se ugasi. Stao pored puta i da zaverglam kad ono nece ni da ga okrece, posle par minuta poceo anlaser da ga okrece kao kada je akumulator istrosen (a nov je) i nekako upali i kada mu drzim pun gas pravi 1500 obrtaja cim pustim malo gas ugasi se odma i zatrese. Sacekao jos 5 min i upalim ga bez problema i krenem nazad kuci, i tu krene da mi dize temperaturu, doduse nije do crvenog ali preko polovine, bio sam jedno 3km od kuce pa sam ga polako odvezao. Znaci ne mogu da verujem sta mi se dogadja. Nikada nisam oklevao da ne kupim nesto sto je istroseno ili mi neko kaze da treba da zamenim al da mi se ovako vrati... Ovo je treci put da vadim taj motor iduci put idem na presu i licno da zamolim tog coveka sto radi tamo da ga ja upresujem lepo. Bar cu tada biti sretan :pivo:

ivan

• Aktivan
  • : 1.090
« #104 : August 23, 2009, 01:15:13 AM »

mozda je vreme da se preispita Goranovo savrsenstvo...

on cesto govori da kvalitetan deo moze da zakaze samo ako je lose montiran, a i tu zamenu polutki klipnjaca je trebalo neko da primeti.

ja se ne razumem u mehaniku a i pogubio sam se u tvojim silnim mukama, pa bi ti mozda mogao da nam razjasnis sta je sve crkavalo i cije su u tom slucaju bile ruke a ciji deo. A i Goran je na forumu pa ce moci da objasni...
: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30