treba ti alat koji uvrces u rupe na prednjoj shasiji u coskovima (pored glavnog kocionog cilindra i sa suprotne strane)
poenta je sabiti gumeni jastuk da oslobodis ovo sto je mean oznacio na slici
evo da ti objasnim kako sam ja napravio taj "alat"
...kod strugara odneses aluminijumsku sipku duzine 40cm recimo. (zaboravih koja debljina treba, provericu pa javljam) da ti na strugu nareze na jednoj strani engleski (colovni) navoj u visini 10cm a na drugoj metrick isto 10cmi, kad to odradis, nadji 5-6 zupcanika od nekog menjaca (u daljem tekstu ces razumeti zasto ti to treba), nadji veliku podlosku koja ce moci da prekrije te zupcanike i da ima rupu dovoljno veliku da prodje kroz sipku... takodje ti trebaju dve matice za metricku lozu)
elem... alat tj. sipku ubacis kroz tu rupu u shasiji i zavrces je u gumeni jastuk sa -deo sa engleskom lozom (u jastiku ima zavarena matica) i kad zavrnes do kraja, na sipku poslazes te zupcanike od menjaca koje sam ti prethodno rekao da nadjes (slazes do sredine metrickog navoja i stavis veliku podlosku preko njih i metricke matice... uzmes kljuc i stezes maticu dokle god se gumeni jastuk ne sabije dovoljno da mozes da izvadis bolcn i stavis podloske... prilikom skidanja ti trebaju dve matice (kontra matica) da bi mogao da izvadis alat kad zavrsis posao
ako ti nesto nije jasno, slobodno pitaj