Verovatno ga vec znate posto je bio Viktorov mini (mislim da je ovde poznat pod nickom sinsalke)...ali evo predstavicu vam ga opet... Bili smo do Kraljeva po njega... i jedva ga doterali do Kikinde..palio je lampicu za ulje,kocnice nije imao bas sjajne i lamela je proklizavala..tako da smo ga malo terali a vise vukli...no dobro..stigli smo zivi i zdravi
Odmah smo poceli sa radom i dovodjenjem minija u red..
Sto se tice izgleda i limarije tu nismo imali posla..mini je ocuvan super..lepo je ofarban i nije trulav nigde...
evo par slika:
evo i drugara (mini Miroslava Ruzica)
Izvadili smo motor,promenuli lamelu i sredili pritisak ulja...(promenuli par dihtunga,sve semeringe,filter za ulje stavili kako treba i sipali novo ulje)
evo par slika...
P.S Motor nikad nije otvaran! sto nas je jako obradovalo
Nastelovali smo ventile i paljenje...i upalili ga na betonu
Snimao sam sa mobilnim pa kvalitet videa i zvuka nije bas sjajan...
Motor radi kao sat...a pritisak ulja mu je bio 4 bara pa je posle 45 - 60 min. rada spao na 2,5 i tako ostao..
Vratili smo motor i sve povezali..pa smo se bacili na resavanje kocnica...
skinuli smo pakne,zalepili ih,vratili,nastelovali i
promenuli gumice od glavnog kocionog...
sada mini koci super..rucna mu takodje radi odlicno... testirao sam je vise puta
U medjuvremenu dinama je prestala da puni...pa smo i to remontovali...
Pre nekoliko dana smo zavrsili sa ugradnjom plina..tako da sad ne izlazim iz minija :D vozam se po ceo dan :P
Ostalo je jos par sitnica srediti..ali za sada mini radi sjajno... samo tako neka ostane!
Pozdrav svima!