samo poliranje, zastava niposto(ja imam zastavu na krovu i mislim da sam napravio gresku sto sam je stavio).jednog dana kad budes hteo da je skines ostace tragoviuzmi kvalitetnu polir pastu i lagano ispoliraj krov i ostala ostecenjabices vise nego zadovoljan
: Aman August 04, 2009, 12:36:25 PMi ja sam da se ostavi ovaj classic style samo mozda da se dodaju neke lepse oldtime felnicekoje felnice preporucujes?
i ja sam da se ostavi ovaj classic style samo mozda da se dodaju neke lepse oldtime felnice
Ako hoces foliju idi kod Ivana Gvozdenovića,on je u Gen.Drapšina,tacno naspram starog vodo tornja. Ima kvalitetne folije koje mozes i da prelakiraš,i dobro radi. Zalepi je kao niko. Ali i podloga mora da bude bez tackica i riseva...
ko je bio vlasnik pre?
Eh jedna felna,a toliko coopera Inace Mini je sjajan,imao sam prilike vise puta ga videti.Zaista je u velikom procentu sacuvan svih ovih godina od raznoraznih prepravki.Da se ja pitam,ako bih nesto menjao to bi bilo samo nesto sto se "odsrafi-zasrafi".Bio bi greh autentican auto star gotovo 40 godina seci i prepravljati radikalno.