: [1] 2 3 ... 6

: OKUPLJANJE 18.05.2008  ( 34227 )

0 and 1 Guest are viewing this topic.

Fefe

• Aktivan
  • : 570
    • Samostalni Referenti
OKUPLJANJE 18.05.2008
« : April 28, 2008, 16:21:05 PM »

Jedan moj predlog-verujem da se vecina nece sloziti ali bar da ga iznesem:
11 maja su izbori sto bas i nije neki datum za skup...jebes politiku ali...zato mislim da je bolje da to organizujemo 18-og maja...
druga stvar-mislim da ne bi bilo lose da se pozovu i ljudi iz Minimanije...da se zaborave ta prepucavanja i sranja i da se lepo druzimo...mogu da postoje dva kluba,zasto da ne,a i da medjusobno saradjujemo...suvise nas je malo da bi se delili...
trece: to bi nam dalo malo vremena da se iscimaju neke novine,mozda neka emisija o automobilima da to najave i da mozda dodju da snime/slikaju jer ima dosta ljudi koji voze Minija a jednostavno nemaju net i ne znaju za celu ovu pricu...
to je moj predlog a vi kako hocete...
« : May 11, 2008, 16:43:14 PM ivan »
Celery Celery if she don't cum I'll tickle her bum with lump of Celery

gajudin

• Administrator
  • Aktivan
  • : 2.187
  • bomraketabona
OKUPLJANJ 18.05.2008
« #1 : April 28, 2008, 17:04:17 PM »

za 18 maj si upravu a00 posto, kada smo planirali nikom nepadose na pamet izbori, tako da 18 maj je ok
za minimniju si isto u pravu , treba postovati ih i treba se druziti, bez obzira na sve svi smo tu zbog minija, u pravu si
a i za ovo trece si u pravu
da ga jebem pa za sve si u pravu 100% :good:
super ideje :punk:
ZIV JE MINI UMRO NIJE!!!!

BaneBRE

• Aktivan
  • : 1.823
OKUPLJANJ 18.05.2008
« #2 : April 28, 2008, 18:34:02 PM »

ma sto se mene tice moze... sta je bilo bilo je... samo ako oni budu hteli, ako ne, furamo solo

ivan

• Aktivan
  • : 1.090
OKUPLJANJ 18.05.2008
« #3 : April 28, 2008, 20:39:17 PM »

podrzavam...

gajudin

• Administrator
  • Aktivan
  • bomraketabona
OKUPLJANJ 18.05.2008
« #4 : April 28, 2008, 20:52:51 PM »

tako i treba, samo da na naslovnu stranu umesto onoga za pare kluba da se stavi okupljanje za 18 maj
za tacnu lokaciju trebalo bi se dogovoriti  u roku od par dana, i da ne ponavljam treba obavestiti sve one koje poznajemo a imaju minije, kad budemo ustanovili tacnu lokaciju ko moze da izcima ako ima nekog u medijima i da probamo po prvi put da to bude ozbiljno
takodje javiti celoj ekipi iz kragujevca, i bilo bi lepo kada bi se prikljucili a i oni su prvi mini klub u srbiji, zvanicno :good:
da damo sve od sebe pa kako bude :cool:
kada bi uspeli da napravimo plakate da po prvi put obavestimo javnost, mada kako kaze fefe suvise je kratak period da i izvedemo nesto medijski, mada treba probati, ko zna mozda neko ko ima minija a nema pojma da postoji klub i forum  bude i tim putem obavesten :)

Fefe

• Aktivan
    • Samostalni Referenti
OKUPLJANJ 18.05.2008
« #5 : April 28, 2008, 21:02:32 PM »

imam 20 dana do tog datuma...ja predlazem da se okupimo na uscu,tamo cim se skrene sa brankovog mosta.da se napravi jedan krug do hotela jugoslavija,nazad preko brankovog pa negde u gradu da se parkiramo na pola sata/sat jer ce biti lepo vreme i kapiram da ce dosta ljudi biti napolju...
a sto se medija tice:obaveste se kurir,blic,24 sata,glas javnosti,novosti itd...mozda i legendarni Mirko Alvirovic i ne znam koje jos emisije o automobilima postoje...ali to treba da se zaista organizuje ozbiljno-da nas se pojavi barem 10ak a ne samo nas par...da se to malo procuje i da okupimo ljude...e sad,mozda je suvis rano ali avgusta 2009 ce biti 50 godina kako je Mini krenuo u proizvodnju tako da tad mozemo da napravimo nesto veliko...ovako cemo se pretvoriti samo u "forumase"...a valjda ce i banetov GT biti gotovo do 2009  :laughing:

gajudin

• Administrator
  • Aktivan
  • bomraketabona
OKUPLJANJ 18.05.2008
« #6 : April 28, 2008, 21:43:27 PM »

ok, za nesto ozbiljnije cemo kada zazivi klub, mada opet ako odziv bude dobar u narednih nekoliko dana imamo fore da obavestimo medije, i da se angazujemo da svi znaju da ce biti skup pa ko voli neka dodje  :cool:

Fefe

• Aktivan
    • Samostalni Referenti
OKUPLJANJ 18.05.2008
« #7 : April 28, 2008, 21:50:01 PM »

klub nikada nece zaziveti ako nas par ovde "ladi jaja" ... sve je to super,net,forum,razmena misljenja i iskustava ali nema nista bez toga da se vidimo uzivo...i naravno bez medija...sigurno 90% ljudi iz Bgd koji voze Minija i ne znaju za ovaj forum...

gajudin

• Administrator
  • Aktivan
  • bomraketabona
OKUPLJANJ 18.05.2008
« #8 : April 28, 2008, 22:27:57 PM »

a kako ljude obavestiti, e to je problem , ako neznaju za forum kako da saznaju, a oni koji nemaju net kako da znaju oni za skup ili nesto slicno, moj je predlog ko moze da se nadjemo jedan dan do vikenda , moze i radni nije bitni samo da bude posle 5-6 sati, da sednemo uz pivo ili kafu da se dogovorimo kako napraviti skup i da podelimo zadatke , pa nek nas dodje 5 , mislim da 5 ljudi to moze da obavi, ovako cukanje preko foruma nije to ono pravo za neke malo ozbiljnije stvari, to je moj predlog :good:

Gajbica_850

OKUPLJANJ 18.05.2008
« #9 : April 28, 2008, 23:02:44 PM »

Gajudine ,totalno se slazem sa tobom.Tako je npr kod nas (jbg , uvek uporedjujem nacionalnu klasu  al , ono ,da vam pomognem),imamo svakog prvog cetvrtka u mesecu sastanak - dodje predsednik , blagajnik, i svi clanovi , i tu pricamo o skupovima...moze neko od starijih clanova ovog foruma doci kod nas(sledeci je sedmi maj),pa cisto da dobijete ideju kako se mi dogovaramo...Restoran Stari zemun...I ne ocekujte veliki odziv ljudi sa foruma...Mi imamo 390 clanova foruma , oko njih 200 vozi ficu , a sad na beogradskoj ficijadi je bilo svega 42 fice...

Fefe

• Aktivan
    • Samostalni Referenti
OKUPLJANJ 18.05.2008
« #10 : April 28, 2008, 23:08:07 PM »

a kako ljude obavestiti, e to je problem , ako neznaju za forum kako da saznaju, a oni koji nemaju net kako da znaju oni za skup ili nesto slicno, moj je predlog ko moze da se nadjemo jedan dan do vikenda , moze i radni nije bitni samo da bude posle 5-6 sati, da sednemo uz pivo ili kafu da se dogovorimo kako napraviti skup i da podelimo zadatke , pa nek nas dodje 5 , mislim da 5 ljudi to moze da obavi, ovako cukanje preko foruma nije to ono pravo za neke malo ozbiljnije stvari, to je moj predlog :good:

pa zato ja kazem da se kroz medije obaveste ljudi...izadje clanak u novinama sa najavom,mozda ga ne vidi covek koji vozi minija ali ga vidi njegov prvi komsija pa mu kaze: e,ima skup minija 18 maja na uscu blah blah blah...nas ako se skupi 10,to je veliki uspeh...ali 10 sa kolima!!!

gajudin

• Administrator
  • Aktivan
  • bomraketabona
OKUPLJANJ 18.05.2008
« #11 : April 28, 2008, 23:13:41 PM »

to je to na takvu sam akciju mislio, a sta mislis o predlogu da se nadjemo ko moze do vikenda i da se dogovorimo ko ce sta da radi, ko da zove ljude, jer ima goran mehanicar masu telefona od ljudi koji voze minije, pa da se malo angazujemo i da ne zaboravimo ljubu isto kao irashu i naravno nesha je tu, pa kad saberes sve jebi ga ima tu dosta ljudi pa nek dodje 20% eto nas bar 15, pa zato mislim da je najbolje da se nadjemo, ima tu jos detalja kao tacna ruta kojom cemo ici...... i sve ostalo
ko ima vremena i koga ne mrzi , bilo bi lepo da svi po malo ucestvujemo, koga ne mrzi :good:

ivan

• Aktivan
  • : 1.090
OKUPLJANJ 18.05.2008
« #12 : April 29, 2008, 00:00:36 AM »

toooo! entuzijazaaaam!  :punk:

stvarno bi bilo super da bude veliki skup, ljudi ce pre doci na skup nego da se uclane u klub...

od najave preko "sredstava javnog informisanja" nema nista... kad ste videli da je neki slican dogadjaj NAJAVLJEN na TV-u? U najboljem slucaju ce biti reportazica, za kraj dnevnika, jutarnji program i sl... ali tek kad se stvarno okupi neki broj minija.

e sad, mislim da bi bilo dobro da do skupa osnujemo klub, da bi mogli da navatamo sve koji dodju, da budemo spremni sa
pristupnicama itd... da ne bude "e, mi pravimo klub, jeste zainteresovani da kad ga osnujemo se cujemo, pa da dodjete pa..."

ajde onda da se razvijemo u strelce pa da obavestavamo sve moguce i nemoguce...

Fefe

• Aktivan
    • Samostalni Referenti
OKUPLJANJ 18.05.2008
« #13 : April 29, 2008, 10:23:00 AM »

Ja sam krenuo u pricu sa ljudima iz medija jutros i vec sam dobio jedan odgovor od ljudi iz casopisa autobild:

Dobar dan,
svakako cemo zabeleziti taj dogadjaj. To ce se dogoditi u broju koji izlazi 14. maja. Do tada bi bilo dobro da nam posaljete jednu malu „licnu kartu” vaseg Udruzenja (kada je osnovano, koliko ima clanova, kakvi su vam planovi itd...) Pozdrav,
Milorad Ljubisavljevic, redakcija Auto Bilda

Shtrumf_bg

OKUPLJANJ 18.05.2008
« #14 : April 29, 2008, 21:14:43 PM »

i ja bih da se vozim narandzastom limuzinom, ili ti makinom.. tako da i ja dolazim.. sa ili bez minija..   :srce:
: [1] 2 3 ... 6