Zdravo svima na forumu. Prvi put se javljam i naravno dolazim na skup. Vidim da ste skoro sve predvideli - od parkinga do jagnjetine i ostalog. Mala sugestija za rad sa medijima tog dana pošto i ja pripadam toj feli. Dosta problema u radu na skupovima motorista, klasika i uopšte automobila iste marke predstavlja "beogradski način parkiranja" vrata uz vrata. Nedostatku dobrih fotki u specijalizovanim časopisima sa ovakvih skupova kumuje baš to. Pogledajte bilo koji časopis koji je referentan u svetu, Classic Car ili bilo koji drugi. Fotke kao za izložbu. Treba predvideti mesto za snimanje kako dolaze novopridošlog minija i za fotke i za kamere i onda ga organizator posle rasporedi gde treba. Rezultat je organizovan kadar koji možeš posle svuda da okačiš na bilo koji medij, nema ružne pozadine, bez nogu, torbi, čupavih glava, dečurlije i prisutne prljavštine u kadru. Pošto je to ovde sasvim moguće jer je dobra lokacija a sunce dolazi sa starobeogradske strane mislim da je predlog sasvim ostvarljiv. A efekat organizovanosti stiže već sutra u medijima koji će nas tamo posetiti.
PS. Dan ranije je u Zrenjaninu classic skup i biću tamo sa svojim starim Spiderom, nažalost više nemam Cooper-a, a vozio sam ga davno osamdesetih u Francuskoj - ali ko jednom sedne u njega ne zaboravlja ga nikad. Mi stariji više ni modele ovih štancovanih novih auta ne možemo da razlikujemo...