el presidente, ja kao PR moram priznati da sam malo iznenadjen ovim tvojim dizajnom...Mini je radjen u MINImalistickom stilu i ne vidim potrebu da se ide ka tome da majica bude prestampana...pitanje je da li zelimo tom majicom da privucemo decu ili da budu kulturiska za nas?
Ja bih uradio crvene polo majice na kojima bi bio samo logo kluba na levom pectoralis major misicu(u narodu poznatiji kao grudni misic a kod zena jos i kao dojka) i eventualno na kragni pozadi sitan vez Mini Klub Srbije...i nista vise od toga...kulturno,sa stilom i minimalisticki...
fefe, ti kao PR i jesi zadužen za reklamni materijal - trebalo bi da niko od nas ne mora da se bavi time.
nažalost, ne možemo da čekamo 2 meseca da se ti javiš/pojaviš. Dođi sutra na sastanak pa ćemo da se dogovorimo oko dizajna.
a propos primedbe: ja prvi ne volim da nosim odeću sa slikama. Međutim, ako želimo da "reklamiramo" tj propagiramo minija, da ljude oko sebe podsećamo na njega i podstičemo simpatije - onda mini mora da bude jasno vidljiv na majicama.
sa diskretnim logoom ne postižemo ništa - osim što svako dobija jedan komad odeće.
Jedan naš član će pokloniti 50 ili 100 ovih majica, i mislim da bi trebalo da čujemo i njegovo mišljenje - da li želi ljudima da pokloni majice koje, eto, imaju i logo kluba ili hoće da se mini vidi na sve strane.
meni je svejedno, ali ljudi - ne mogu 1-2 ljudi da brinu i o registraciji i o majicama, članskim kartama, nalepnicama, sajtu, okupljanjima, finansijama, sponzorstvima, popustima za delove...
Ko god hoće može na sebe da preuzme nešto od ovoga, da nacrta majicu ili bilo šta drugo. Nije bitno da li je u "upravnom odboru" ili nije, skupićemo se zajedno da donesemo odluku i gotovo.