e pa ovako... da i ja kazem nesto... ja nisam ni sa kim u svadji, to sto se u pocetku nismo sporazumeli ok, ja sam pogresio sto sam bio bezobrazan ali ni vi niste bili bash najjasniji sta i kako... evo opet po ko zna koji put cu da se izvinim...
dalje...
ok, postoji klub, postujem.
to da su oni pokrenuli celu pricu mogu da pricaju ljudima koji nisu u mom okruzenju jer ne znaju... ljudi iz beograda kojima ja odrzavam kola znaju za klub jedno godinu i vise dana, ta prica jos uvek nije bila realizovana jer nas je bilo malo i nismo hteli da pravimo klub po svaku cenu pa makar uzimali potpise od zene, dece, komsija i ostalih ljudi koji nemaju veze sa minijima. u poslednjih par meseci nas je oko 15 i prica o klubu je 90% reshena, s tim naravno zelimo da cujemo i predloge od ostalih ljudi koji su nam se u skorije vreme prikljucili.
e sad... u beogradu ima preko 30 minija koji se voze svaki dan za koje ja znam i ima ih bar 15 za koje ne znam i sad sediste kluba da bude u kragujevcu gde ima max 5 minija.... hmmm nesto mi ne zvuci primamljivo....
e sad... to sto imate visoke stepene obrazovanja ne znaci nista.... ja sam sada upisao mashinski fax (motori sa unutrasnjim sagorevanjem) duzziano je isto to zavrsio, jhonny je advokat, za ostale ne znam ko je sta zavrsio ali to sad nije ni bitno. imamo ljude koji ce da vode ovaj klub koji su ozbiljni ljudi za razliku od mene koji sam jos uvek klinac tako da nemoj da se brines, necu ja da vodim klub, bar ne jos uvek.
sto se tice visine auta napred i pozadi to nije toliko bitno... bolcn koji drzi visinu auta kosta oko 1000din i on se menja kad padne auto ili se dodaju podloske pa se tako steluje visina. imam minija za tebe. cena je 500e i mogu da ti dam broj od coveka... auto je 1000ccm, limarijski dosta zdrav, treba prednji levi patos da se sredi i desni stub vrata. motor pali radi ide, koci, kompletan je, nije udaren ni nista...
da zove pepija i proku koji su kragujevcu pored ovoliko ljudi iz beograda koji se razumeju??? iskreno da ti kazem mene boli uvo ko ce u koji klub da ide ali to ciganisanje po svaku cenu da skupite ljude je smesno...
sto se tice djure.... hmmm opet je to diskutabilno... za skidanje delova glavu dajem da nije istina... sto se tice cena zavisi sta se radi... sad sto neko otvara motor za 50e ok... idite tamo gde je jeftinije pa cete posle doci cete kod nekog drugog ko zna da radi... istina je da se malo duze ceka da se zavrsi auto jer covek ima guzvu i poceo je da radi i druga kola pored minija. tvrdim da je dobar majstor.
nego.... kad budem pravio klub vezan za medicinu, ekonomiju i gradjevinu znacu kome da se obratim za strucnu pomoc...