Pozdrav svima. Ja sam Sasha. Iz Obrenovca sam i jos od malih nogu sam zaljubljenik u instituciju zvanu Mini Morris. NAPOKON SAM KUPIO JEDNOG. Naime prica ide ovako. Pricam ja sa mojom zenom koja je pre par dana odpocela obuku u centru za obuku vozaca i komentarisemo kako bi bilo krajnje zahebano da se uci na mojoj Hondi (moje chedo), vec bi trebali da joj kupimo neki autic za drnde,drnde....
Krenem ja da listam oglase i po obicaju gledam samo sekcije sa Hondama. Medjutim, nesto me natera da pogledam deo oglasnika koji nikad nisam gledao (jer su cene za solidne primerke uvek bile sulude) a je deo sa ponudom Mini Morris-a. Vidim malo, lepo, sivo metalik sa lepim, sirokim alu felnama od 10'' stvorenje
kako mi kaze kupiiiii meeeee
!!!!! I ja odem za Mladenovac i kupipm ga za 900 evra i dovezem ga kuci sa osmehom na licu od uha do uha!
Vozi se jako lepo. Ima snage na pretek (iako je motor na izdisaju). Glava je komplet uradjena ali donji polumotor je jaaaako umoran. Na malom gasu je ok ali cim se pobode malo jace pocinje da baca beli dim na izduvu. Elem, kupljen je sinoc i Austin 1300 sa odlicnim motorom za 150 ajvara i jos koliko za vikend moj novi clan porodice ce doziveti transplantaciju srca i zaocece novi zivot za malo vise snage. Naravno sa Austina kao donora cemo skinuti i diskove da bi lepse kocili kad vidimo neke cice kako se okrecu za nama i krste se kako nisu videle veceg coveka u manjem autu i sa vecim osmehom na licu
Slike trenutno nemam kod sebe ali cu ih postovati u ponedeljak kad se sve bude zavrsilo. Naravno fotografije iz operacione sale ce biti prisutne i nadam se da cemo svi zajedno propratiti posoperativni period mog novog clana porodice. Za sad samo slike moje prve ljubavi a to je Honda......