Pozdrav kolege
Ja sam Bruno iz Rijeke imam 19 god. i kupio sam minija prije 4 mj. U potrazi za imformacijama sam došao do ovog foruma i sad nakon nekog vremena bi vam predstavio svoj projekt..
Na početku je ok izgledao, a lik od kojeg sam ga kupio je rekao ma samo par sitnica i na tehnički :
Pa je počelo rastavljanje
a usput i otkrivanje rupa
Sve rupe su uglavnom bile zakirane, podovo prekriveni ljepenkom, a s vanjske strane puntiranim limovima
Kupio sam preko ebay-a malu hobi pjeskarilicu i s njom polako sam pjeskarim u garaži
Do sada sam ispjeskario lijevu, desnu i prednju stranu i dio krova, a jos trebam zadnju stranu, unutrašnjost i pod i nadam se da će to brzo jer je danas stigla limarija
Prednji vezni lim, desni unutrašnji blatobran sa door post i A panel, dijelovi lijevog unutrašnjeg blatobrana, prednji lijevi i desni pod, lijeva i desna sill panel, lijevi i desni pragovi, zadnja hauba, zadnji vezni lim s nosačima i lower back panel.
Oko motora sam isto radio. Izbušeni su cilindri i poravnat blok te sad čeka bareniranje jer su rupe di dođu ležajevi bregaste ovalne, a glava je kompletno sređena - novi sicevi, vodilice, poravnata i tako. Novi klipovi, ventili i sve šta bi trebalo. Mogao sam motor već ranije skolopiti ali sam čekao knjigu "Tuning BL's A-Series Engine" by David Vizard koja je sad došla sa limarijom pa da vidim malo šta bi se moglo napraviti da se dobije nešto više snage, ne bi ništa pretjerano ..
I to je to za sad. Nadam se lijepom vremenu ovih dana da završim s pjeskarenjem pa da se bacim na limarenje