Dobro dosao i od mene,
Danas vidim da i Marko i ti trzite minija ali je ponuda veoma slaba i kod vas i ovde u MKD.
Koliko sam razumeo kod vas nemoze da se uveze auto koji nije euro III tako da svaka kupovina minija iz inostranstva je nemoguca. Mi kod nas imamo srece da moze da se uveze auto euro II u koje spada i mini novije godiste 96,97 itd. i auto starije od 30 godina.
Koji model koji motor?
Ako se ja pitam odgovor je samo MK VII, mini koji ima dvadeset puta bolju voznju od stariih modela i mini u kojem nema ulaganja, mozda ako je malo jeftin neke male korekcije i puno uzivanja u voznji, za razliku od stariih minija gde imate limarski radovi, mehanicki radovi, tapaciranja, glavobolju i tako dalje.
Ali izbor je uvek vas.
Igor je lepo objasnio da najbitnija je skoljka i tu se svi slazemo ali mora ponovo da potsetim da pred kupovini minija moras biti siguran dali to auto zelis ili ne, da nebude kad se radovi izdugovlace da krenes ruke ili pri prvi kvar recimo na kocnice ili nesto sto bi ti odnelo puno novca da prodas minija posto zasto. Jedanput mini zauvek mini.
Veruj da ako si pravi ljubitelj minija gledaces njega kao malo dete, i bezbroj puta kupices nesta njemu nego sebi, to smo iskusili ja i moj brat sa nasim minijem.
Pozdrav