meni se ista stvar desavala na staroj sasiji,desni tocak se jeo sa unutrasnje strane,u mom slucaju problem je bio sto sam se okrenuo na putu i uleteo u rikverc u neku livadu i nabio tocak,a na drugoj sasiji desilo mi se da u oba ramena postoji veliki luft,izbiksovao mi je majstor ramena ,i sve je posle bilo okovo sto ti brutalac predlaze je super ideja ,ali dzaba ako u ramenima imas lufta ,luftove i pojedenost ces uociti kad skines rame i osovinicu,ako imas luftove ,kod majstora na biksovanje,kod mene je stavio neku tvrdu plastiku,izbacio lezajeve,obradio osovinicu,procistio rupe za mast
marko veruj mi kad ga prodas osetices veliku radost i spokojhehehe,zavali ga pa radi novi ili uvezi nesto ,taj auto je maler kao i moj pozdrav
ko li je taj majstor da mi je znati kad ga ovoliko proklinjes
Možeš i da izbaciš 4-5-6 mm iz sredine šasije,nategneš i zavariš :D (ali samo prednji deo). Tada bi bio problem kačenje šasije na školjku za neki milimetar,ali i to se sredi...
To ti kažem,ako je šasija kriva ili nije original pa odstupa,ne treba da ti bude žao ni da sečeš ni da variš,bušiš,rušiš... A kad ti naleti dobra šasija, tada ćeš lako