: [1] 2

: Od kupovine minije do krajnje verzije spremne za grad  ( 7058 )

0 and 1 Guest are viewing this topic.

genijeurazvoju

Od kupovine minije do krajnje verzije spremne za grad
« : May 04, 2010, 14:42:04 PM »

Pa drugari doslo je vreme da i ja kupim svog minija i da krenem u sredjivanje istog :)))))
Trenutno student ali sa velikom zeljom da sredim jednog minija i ponosno ga vozim gradom :)
Ima li neko na prodaju Minija 1300,da vas cujem,ili znate da neko prodaje,bilo kakva pomoc je dobrodosla :)
« : May 05, 2010, 19:41:57 PM genijeurazvoju »

BaneBRE

• Aktivan
  • : 1.823
Nova tema
« #1 : May 04, 2010, 17:50:14 PM »

ne znam nikog za 1300 ali decko "po imenu" dovla prodaje 1100 minija... super je mini. za te pare mislim da trenutno neces  naci boljeg.

ps. predstavi nam se u temi namenjenoj za to na ovom linku  http://forum.miniclubserbia.rs/index.php/board,4.0.html i napisi nam jos po nesto o sebi, naravno ako ti nije problem.

nadam se da ces naci minija po svojoj meri, naravno, tu smo da pomognemo.

pozdrav i uzivaj na forumu :wink: :pivo:

genijeurazvoju

Nova tema
« #2 : May 04, 2010, 17:58:10 PM »

Bane hvala na dobrodoslici i na linku.....popunicu ostala polja u profilu samo da jos malo precesljam forum. :)

Bane vozis 1275 GT.......taman da mi ga prodas :)))))   :blush:

BaneBRE

• Aktivan
Nova tema
« #3 : May 04, 2010, 21:02:03 PM »

ne vozim gt-a, truli u garazi  :cry: ali bice do minijade gotov obican mini sa motorom iz gt-a  :blush:

Ftaje

• Aktivan
  • : 626
  • Eh da moze Issigonis sad da nas vidi...
Nova tema
« #4 : May 05, 2010, 00:09:19 AM »

Iskreno mislim da je mnoooogooooo bolje da uzmes nekog poput ovog koji ti je bane preporucio iz mnogo razloga.Jednostavnije a i bolje je uzeti auto u tako dobrom stanju nego uzimati 1300 po svaku cenu.Ja se razmisljam da izbacim 1300 iz mog.Ima vise snage nego sto je potrebno place za petom brzinom vecina nas ima probleme sa pregrevanjem a i trosi vise...dobro razmisli sta hoces jer se puno ljudi zaleti na prvog koji im se svidi ili na cinjenicu da je 1300(zabluda a i price nabedjenih prodavaca da je svaki 1275 cooper iako ih u srbiji ima mozda 6-7)a nakon toga brzo odustanu kad se pokaze sta je stvarno ispod haube i gita:) Samo polako i nacices nekog koji valja.
Ma motor nesto zeza...ali u sustini savrseno radi...a i nesto zajebava kocnica ali u sustini super koci...ma pola stvari ne radi al ide super...ovaj auto je paradox na tockovima...

BaneBRE

• Aktivan
Nova tema
« #5 : May 05, 2010, 07:57:31 AM »

1275 majka i maceha  :blush:

sve zavisi za sta hoces minija... da ga vozis penzija stil i da uzivas ili da ostavljas tatine sinove na semaforima sto po meni predstavlja vece uzivanje  :laughing:

genijeurazvoju

Nova tema
« #6 : May 05, 2010, 13:11:43 PM »

Imao sam ja yuga koji je bio za ove stvariii,kad sam ga sredio do kraja onda sam ga prodaooo ,jednostavno mi je dosadnilo da nemam sta "da cackam " vec samo da ga vozim i uzivam.Tako da definitifno neki mini kojiii ima snageeee i vise nego sto mu je potrebno(ako to postoji :) ) pa da vas cujem predlog sta traziti ili ako neko ima nessto neka se javii :))) kako ide 1.3 kakva su iskustva :)  
« : May 05, 2010, 13:13:28 PM genijeurazvoju »

miroslav_ružić

• Aktivan
  • : 373
Nova tema
« #7 : May 05, 2010, 14:20:49 PM »

Ako si vozio Juga bez čačkanja,zaslužuješ medalju sa likom Prvoslava Rakovića... U suprotnom je on vozio tebe,pa bi ti tako i Mini 1000 bio dovoljan. Otvori novu temu,ušli smo u debeli off

genijeurazvoju

Nova tema
« #8 : May 05, 2010, 17:39:35 PM »

Ako si vozio Juga bez čačkanja,zaslužuješ medalju sa likom Prvoslava Rakovića... U suprotnom je on vozio tebe,pa bi ti tako i Mini 1000 bio dovoljan. Otvori novu temu,ušli smo u debeli off

Nisi dobor procitao prethodni post ili se nismo dobro razumeli!

na Yugu je bilo "cackanja" koliko zelis ali kad je sve doslo na svoje mesto sa fiatovim motorom 1.6 jednostavno mi je dojadio, inace kako to ide silne pare su bile  ulozene u njega i onda sam ga prodaooo.......  :fgh:

Slazem se za off topic  :blush:

Da se vratimo kupovini i trazenju minija,cekam da neko nesta ponudi  :punk:

nane

• Članovi MKS
  • Aktivan
  • *
  • : 327
Nova tema
« #9 : May 05, 2010, 17:47:30 PM »

pogledaj na polovnim automobilima ima nekoliko minija... :mks: :pivo:

Vladimir

• Aktivan
  • : 4.512
genijeurazvoju novi clan foruma
« #10 : May 05, 2010, 18:21:00 PM »

EVO SAM TI OTVORIO NOVU TEMU
pa sad caskajte do mile volje

genijeurazvoju
 molio bih te da se predstavis
"It's simple and amazing car" - Paddy Hopkirk

genijeurazvoju

Od kupovine minije do krajnje verzije spremne za grad
« #11 : May 05, 2010, 19:41:34 PM »

Dobio sam svoju temuuuu lepo lepo...pa hvala drugari :)  
Nadimak    genijeurazvoju
Zanimanje    student elektrotehnike ETF rules
Zelja           mali auto sa dosta snageee =MINI :)  :srce:

Vladimir

• Aktivan
  • : 4.512
Odg: Od kupovine minije do krajnje verzije spremne za grad
« #12 : May 05, 2010, 21:27:33 PM »

dobrodosao na forum  :mks:
"It's simple and amazing car" - Paddy Hopkirk

Darjan1275

• Članovi MKS
  • Aktivan
  • *
  • : 332
Odg: Nova tema
« #13 : May 06, 2010, 14:58:07 PM »

1275 majka i maceha  :blush:

sve zavisi za sta hoces minija... da ga vozis penzija stil i da uzivas ili da ostavljas tatine sinove na semaforima sto po meni predstavlja vece uzivanje  :laughing:
ruku na srce, i sa 1.3 motoron pušiš od velike većine normalnih auta, danas svako govno ima 100 konja, a ako oćeš napravit jurilicu od minija..... rupa bez dna :wink:
vozi std i uživaj

miroslav_ružić

• Aktivan
  • : 373
Odg: Od kupovine minije do krajnje verzije spremne za grad
« #14 : May 06, 2010, 16:25:07 PM »

Slažem se sa Darjanom. Ne znam koga možeš da ostaviš sa minijem 1.3... Jedino ako ti gaziš a dotični tatin sin vozi kao da te i ne primećuje... Ja sam se pojurio sa nekim klincima u Golfu ll 1.3,oni su izazvali okršaj... Primio sam se jer sam znao da će uskoro uspon gde ću biti jači,zahvaljujući prenosu,nikako snazi i najnepovoljnijem obrtnom momentu na svetu... Oderem ih i stanem na Kokinom Brodu kao da pauziram,a ustvari da se ne brukam jer će me dalje oduvati kao zapregu. Kad su stigli gledaju minija naloženi,čude se,raspituju.. A ja ne smem da krenem pre njih... Leteće taj 1.3 napolje,čvrsto sam mu obećao...
: [1] 2