Kupljen je u Maju mesecu 2007 god. inace prvi vlasnik je napunio nekih 80 god. nije mogao vise da ga vozi pa ga je poklonio nekom policajcu od koga smo ga kupili. Hidraulicne bombe su mu bile ispustile bio je jako nizak sto mi se u startu nije svidelo ali kada smo pogledali enterijer bili smo odusevljeni"kao da je tek izasao iz radnje" i mi ga kupimo a da ga nismo ni upalili, jer policajac nije imao kluceve kod sebe ali smo se sutradan uverili da pali na pola kljuca. Odmah je krenula restauracija, povadjen je kompletan enterijer i na opste zadovoljstvo bio je zdrav izuzev desne sajtne u prednjem delu i nesto malo oko krila, uradjen je i spremljen za farbanje, zatim napunjene bombe pa registrovan a zatim ofarban Nesto kasnije se ponovo poljavljuje problem hidrolastika jer mi je jedna bomba pustala pa sam sam nasao na njihovom oficijalnom sajtu procentualni sastav komponenti hidrolastika tako da ga sada sam pravim i pomocu klipne pumpe punim svremena na vreme pa cekam da prodje zima pa cu mu promeniti bombu jer imam jos jednog Allegra kupljenog za delove.
[priloženu datoteku obrisao administrator]