Ne znam kako ali mi se "izbrisala" moja tema za predstavljanje... u ovom prebacivanju.... elem....
Veliki mini pozdrav svima. Vec neko vreme pratim "desavanja" na ovom sajtu a nikako da se predstavim i kazem nesto o sebi... Zovem se Toma (24god) , iz Novog Sada sam i vlasnik sam jednog old tajmera - bube. Pre par godina sam se "zaleteo" i totalno je rasklopio da je radim sam u slobodno vreme ali to me je kobno kostalo... Uhvatila me obaveza, sluzenje vojske , posao mi je takav da radim leti po 12-13 sati nekad ( bavim se rashladnim uredjajima i klimatizacijom) i ona sad stoji tako i gleda me svaki put kad izadjem iz kuce... Odlucio sam da nekako sebi "skratim" muke i da se resim nje,tj pravim od nje baggy u slobodno vreme pa cemo videti kako ce to ispasti.... Inace prijatelj je imao minija , 79 1100 special narandzasti sa crnim krovom , i prodao ga je pre par godina, otud i meni malo "poznavanje" minija Ovih dana sam jako zagrejan da kupim jednog, budzet mi nije velik ... znam znam... nemoz' "valjano" za malo novaca... ali videcemo...