ivane, sivi Mini je od Bate kaskadera, 1300cm3, uzasno je brz, Batici je do toga vrlo stalo, pa sam i bio svedok kada ga je bukvalno prepolovio jer je naleteo na udarnu rupu i ostavio karter u istoj.Elem, nakon mesec dana je ponovo bio na drumu.
bane, hvala na savetu za farove, no to mi je zadnje na listi prioriteta jer mi ovi rade fantasticno,tvog divnog oca cemo tek angazovati na radu oko mog mezimceta, saradjivao sam sa svima no Nesa je najpragmaticniji. Lista popravki je nepregledna, beskrajna, ali Nesa je metodican pa cemo lagano.Doci ce i ti farovi na red..........
i Fefe, kada sam pitao bakicu,@da li Mini trosi ulje, koja je max.brzina, kakve su mu kocnice,radi li grejanje, skrivene mane...............ona je skromno odgovorila:"Sve mu je ispravno i ja ga nikada nisam vozila preko 100 km_h
Nikada ga ne bih ni testirao na max.brzinu da ga Batica nije uzeo u svoje ruke, naravno pre toga sam mu promenio ulje, svecice, centrirao.........nakon toga smo nekoliko puta ostvarivali tu brzinu, savrseno je,truckavo,extremno bucno i teenage zabavno....
inace moj stil voznje je svaler gas, ne prelazim 70 km/h, tako mi je umerena potrosnja, u suprotnom svaka benz, pumpa je moja........
ostajte mi zdravi i s postovanjem.........