Pozdrav ljudi, evo mene opet, malo cu da osvezim temu... Od kada sam uzeo minija sto sta mu je promenjeno i ubaceno, za nekog deluje da su to sve sitnice ali za mene nisu.. Stavljeni su mu novi rubovi, maglenke (Hvala Sinisa), malo je oko limarije radjeno ali to se ne vidi, odozdo je uradjeno par sitnica, Volan nov (Hvala Mare) i tako to, karburator sam mu malo sam dostelovao i podesio, kocnice komplet nove (cilindri, paknovi, dobosi, creva), spone nove i jos dosta gumica novo, uglavnom radjeno je dosta ne mogu svega ni da se setim ali nisam stigao da izvestavam posto sam stalno u poslu. Rezultat svega je jos vece uzivanje u miniju mada ja i ne stizem puno da ga vozim ali zato moja zena i brat stizu i to bas.
Posetio sam i Marka u Novom Sadu i imam sa njim neki dil ali otom potom, bicete maknadno obavesteni, ovim putem ga i pozdravljam..
A da, postao sam i zvanicno clan kluba taka da sad imam i clansku kartu i nalepnicu na autu dok se tablica sepuri u sobi..
Sve u svemu dosta toga se izdesavalo i tek ce da se desava, ima jos da se radi ali polako, ne moze sve da se stigne odjednom..
Evo i nekih slikica kakav je sada, nema neke preterane vizuelne razlike ali toliko za sada..
Uzgred i da kazem da sam sada u jednom velikom poslu, u pregovorima sam za kupovinu jednog prelepog lepotana, o njemu ce biti reci drugog dana jer bi se to sada bas oteglo, uglavnom radi se o primerku cije se odrzavanje granici sa fanatizmom.. ;)
Slika je malo losija jer je mobilni greskom bio podesen na slikanje za mms ali bice i boljih slicica, tu je i mini parkiran naravno..
Nije otkriven na slikama jer se inace ne otkriva od kad je kupljen a bure je u krovnom gepeku da ne pomisli neko svasta, inace je '70 godiste i presao je samo 57000, dalju istoriju cu da pisem ako bude dosao u moje vlasnistvo a trebalo bi da dodje ako pregovori budu uspesni..