Mini Radionica > Održavanje i servisi

Raša (Cerak)

(1/3) > >>

ivan:
iskustva, pohvale, primedbe...

banex:
meni rasa radio motor
nisam imao motor!
znaci ovako

motor 1000cm3 sa papirima + generalna (svi dihtunzi novi, lezeci i trceci lezajevi novi, pumpa za ulje nova, pumpa za benzin,
karike neke najbolje nove, obrada glave ventila vodjica, obrada bregaste, neka creva, kajs, lanac lancanici, termostat i trista stvari jos pored toga)

rezultat
motor prede, iz auspuha izlazi svez vazduh sta da vam kazem  :hid_crazy:

sve ukupno 600e

odlican majstor!!!

ivan:
sad me podseti fefe sa svojim mukama

banex, je li motor i dalje odlican?
fefe, sta bi ti rekao za Rasu posle svega?

ja sam kod njega radio poslednjih nekoliko popravkica, i nisam nezadovoljan. svidja mi se sto je uvek slobodan, odmah uzme da radi i zavrsi za par sati, sto ima delova i sto mozes da vidis onog minija kojeg je radio za sina.
sa druge strane, jeste tezak za dogovor a ima i forica kao i vecina majstora, evo na primer poslednji put:

-Treba da zamenim vodenu pumpu, imate li ih?
-Ima.
-Kakve su - normalne, sa vecim kapacitetom, nove, polovne...?
-Ma ima svih, sta god ti treba.
-Koliko kosta recimo nova sa vecim kapacitetom?
-Ma sta ce ti toooo, ne treba to tebi, dovoljna ti je i obicna. Ta je samo za ove 1300 motore...
-Dobro, onda nova obicna, to imate?
-Ima.
-Nova?
-Pa nije bas nova, polovna je, ali remontovana...
...

:lol:

BaneBRE:
pa poenta i jeste da se nadju sto bolji majstori pa kome koji pashe da ne budu svi primorani da idu kod pojedinih i da od svih zla biraju manje...

realno svaki ima neke svoje bubice... kod mog caleta je npr. to odugovlacenje i sto je u poslednje vreme kratak sa zivcima... (ja cu poludeti ako ne krene uskoro da se radi GT)

a sto se tice remonta vodene pumpe samo cu se nasmejati... to je ista prica kao i ona da ce fefeov motor da pokida shasiju...  :thinking:

fefe nista licno samo mi malo smesna njegova izjava...

banex:
bravo ivane  :laughing:
i mene to najvise nervira kod rase,
sve ima novo i  polovno,
ali kad pitas koliko kosta dobijes odgovor VIDECEMO :laughing:
ne znam, moj auto radi kao sat i ide kao 1300 (ne racunam fefeov, taj ide kao da ima 2000 :punk:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page