Mini Radionica > Kvarovi, problemi i popravke
pitanje za velemajstore i sve ostale koji se razumeju.
Brutalac:
Ovo su tie rods
http://www.minispares.com/product/Classic/Suspension/Front/21A1091.aspx?1902&ReturnUrl=/search/classic/tie%20bar.aspx|Back%20to%20search
a ono na slici gore je spona letve volana...
Moje je misljenje da je to nekakva glupost radjena za popravak ili pripasivanje a ne sa namjerom nekog stelanja jer stelanje spone letve nema smisla, za to su tu krajnici.
Ekstremna produljivanja ili kracenja letve uzrokuju poprilicno velike probleme na ovjesu i nemaju nekog smisla
nebkv:
Danas sam odvajao letvu upravljaca za pakovanje na GT pa sam dosao do istog zakljucka kao i Brutalac :pivo:
Letva na njemu je bila od Austin 1300 modela,pa posto Austin ima vece medjosovinsko rastojanje budzili su spone da bi pasovalo na Miniju :blink:
nebkv:
Kombinujem pogonsku grupu,menjac i ostalo za GT-a pa me zanima koja je razlika ako bih na 1275 stavio zamajac od manjih motora 850-1100?
Takvu sam kombinaciju zatekao na jednom a procitao sam na par mesta na stranim forumuma da preporucuju takvo uparivanje
gregor.tm:
neznam dali ima razlike u težini zamajca od 998 ili GT motora. inače može da se menja ali ne i korpa. plava boja korpe je OK, naranđasta je više za tuning motore.
Brutalac:
Zamajac od Austina ili Alegra je daleko tezi nego od Minija jer su vukli za sobom puno teze aute tako da te izbjegavaj (ocito su veci i tezi), a ostali 1275 zamajci su uglavnom A plus tako da su tezinom jako slicni 850, 998 ili 1100 ali na njima je verto kvacilo.
Koliko znam, bez problema se stavlja zamajac od 998 na 1275 ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page