i to se zavrsilo...ja delimicno zadovoljan. ni tamo ni vamo vec onako, dobro je i to je to. nista specijalno...
vrata sam zaboravio da slikam ali na njima je bilo najstrasnije. paneli vrata na savijanju odozgo na dole...strasno...velika kolicina laka koji je procureo i na levom prednjem krilo takodje...porazavajuce...
morao sam da sacem neko vreme pa da to doteram da lici na nesto....tipa smirgla vodena 1500-2000 pa poliranje...tako je i bilo.. s tim sto sam jedna vrata morao da farbam ponovo , krilo ponovo i jos nekih sitnih popravki usput...mozda sam trebao i druga vrata ali nisam..malo se primeti kad se bas zagleda...mogu da zivim sa tim a i nisam imao vise snage za te akcije...iskreno...
e onda je dosao novi dan....uzeo sam vodenu 2000 i poceo da smirglam citavu karoseriju...polako i oopusteno bez nerviranja...
a to je bas trajalo...ali bas...danima.... odlucio sam da ublazim koliko god mogu te nepravilnosti bubuljice i pomorandzinu koru pa kud puklo...i posle besomucnog trljanja doslo je vreme za poliranje, farecla g3, i zadovoljan napretkom i naoruzan strpljenjem malo po malo ja uglavnom ispolirah celu karoseriju izuzev nekih mesta koje masina nije mogla da dohvati i to cu morati rucno ali sta da se radi, kad sam sve ostalo mogu i to....samo da se malo odmorim...hehehe ..i odmorim ruke i sake...
zatim je usledilo montiranje letve volana, sastavljaanje prednje polusasije, postavljanje masine na istu, i prevlacenje karoserije preko sveha toga da bi konacno mini stao na svoje noge...uh kakva akcija a sveze ofarban i ispoliran...nastupa nervoza br 2.... :-$
ubrzo nakon toga sam poradio malo i na enterijeru zvucna izolacija i nekih gomilu sitnica koje se ne vide a oduzimaju mnooooogooo vremena nabavka i montiranje gomilu novih delova za trapove kugle ,solje, manzetne... zatim gumice cilindara, cevi kocione i kvacila, creva , sredjivanje kompletne intalacije (razmotavanje sredjivanje zamotavanje provlacenje) , novi napojni i kabl mase, i ko zna sta jos, itd, itd...
evo i par slikakako su tekli radovi....izvinjavam se na losem kvalitetu nekih slika..imao sam pri ruci samo mobilni sa malo losijom kamerom..ups
nastavak sledi....