Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Austin Mini Cooper Mk2
gregor.tm:
školjka je u jako dobrom stanju!!!!
ako se uspoređuje sa engleskima koje još uvek idu u projekt... ova se čini ipak jedna boljih.
sretno sa peskarenjem!!!!!! :hi:
r_dalibor:
Dobar si, dobar...samo nastavi. Nadam se da imaš dobrog peskara sa finim peskom da ti ne ubije školjku. Ovde u Beogradu imamo čoveka koji radi sa suvim ledom i to je najbolje. Bilo bi najbolje da ga spremiš pre peskarenja, da velike površine ošmirglaš ručno.
Kad smo kod boja, Glacier bela je iz palete MK III , ali su samo neki od zadnjih MK II cooper-a farbani u toj boji.
gregor.tm:
osobno bi želeo biti kod peskarenja u blizini. svake toliko kad ima pauzu dođeš i preveriš kako ide.
ja sam i iza največih majstora našao greškice.
vezano za led... moja MK1 školjka je služila za demonstraciju na sajmu najpoznatiji firmi za peskarenje u sloveniji.
na žalost oni nisu mogli suvim ledom da izbiju svu hrđu.
čak su na nekim teško dostupnim mestima imali problem da uspejo čak i peskom. naravno koristio se neki fini pesak ili mislim da se zove korund.
biče uskoro slika na forumu kako je to izgledalo.
nebkv:
Jedina nepoznanica u vezi limarije bio mi je deo vezan za A panele jer su naravno specificni u odnosu na MK3 i kasnije.Prelistao sam gomile tema uglavnom na forumu mk1-forum.net da bih stekao uvid sta i kako,kakvih sam samo tu trulezi iz Engleske video :blink:
Da,imam coveka sa kojim godinama radim aute i delove.Zadovoljan sam kako radi i cene su pristupacne.Naravno uvek bude neka greskica ali nista kardinalno
To sa skidanjem starih naslaga sam provalio vec u pocetku,posebno kada je u pitanju git.Kada se sve skine rucno mnogo je kvalitetnije,brze i jeftinije peskarenje na samom kraju
Svakako cu biti na licu mesta s obzirom da se radi parcijalno da im dajem smernice
Inace prvi vlasnik mi je pricao kako su mu prilikom uplate za auto i dogovora ponudjene i neke boje iz tada nove palete pa je on odabrao glacier white :)
gregor.tm:
ako može da pomogne, onda je spodnji link najbolji što se tiče za limariju.
radi se o MK1 ali nema puno razlike od MK2.
nadam se da če link pomoči.
a mene zanima dali si kod otvaranja pragova- sajtni pronašao u kakvom su stanju nosači ispod njih. to su nosač sa prednje i zadnje strane u svakoj sajtni koji imaju na sebi maticu a koristili su se prilikom transporta karoserije u proizvodnji.
http://mmalleck.smugmug.com/Cars/1966-Morris-Mini-Cooper-S/12970678_BfRcx#!i=938164028&k=Uttpe
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page