Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Austin Mini Cooper Mk2
nebkv:
Nesto od pribavljene limarije za radove nakon peskarenja
Razne firme,Rhibo,Heritage,Magnum...
Ostaje mi jos da pribavim prednje desno krilo,podice pozadi,deo gepeka i zadnji vezni lim
Mozda nekome bude zanimljiv detalj,izolacija na krovu
gregor.tm:
super je izolacija za krov.
na mom cooperu je na žalost bila na jednom delu pocepana. tvoja je još u komadu!!!
dali si našao takvu izolaciju iza i izpod zadnjih sedišta?
vezano za lim. sve što nije heritage limarija... obavezno obriši svu crnu boju. obično ide dole čak sa razređivačem! obično je u praksi da nakon nekoliko godina odpadne od lima, zapravo oljušti. tu neželim da plašim ali iskustva govore. do sada se jedino heritage panel pokazao da ima sjajnu kataforezu. njega samo nežno prematirati i spreman je.
nebkv:
Nikad nisam imao poverenje u te njihove premaze pa sam uvek zasmirglavao skoro do golog lima
Dobro je da znam to za Heritage :good:
Bile su u zadnjem delu neke cerupine,usitnjeni ostatci.Verovatno je to bilo to samo su misevi sve unistili
Bila je ta izolacija i napred,levo i desno od km sata,a cini mi se i u zadzepcima pozadi na unutrasnjim delovima blatobrana
gregor.tm:
upravo kao što si napisao. svuda na tim mestim je bila ta izolacija.
ja sam je kod jednog minija našao čak i po podu.
r_dalibor:
Evo i moj savet, ovu izolaciju na krovu nemoj da skidas! Trebalo bi da je sve bez rdje, bar je tako bilo kod mene, a predpostavljam da ga farbas u originalnu boju. Ja sam je skinuo, jer je druga boja, ali cu je vratiti kako je i bila. Kod prednjih blatobrana u kabini treba da je sloj zastite od smole i gore ispod ins table ist takav filc.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page