Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Austin Mini Cooper Mk2

<< < (10/24) > >>

gregor.tm:
super tema. ja imam upravo na stolu raskopan isti motor. kad se vratim iz odmora stavljam slike, pa da usporedimo  :uraa:

nebkv:
Odlicno :good:
Uvek me je zanimala razlika izmedju obicnog i Cooper 998 motora a kako je ovaj jednom otvaran u neke delove ne mogu biti sto posto siguran
Primetio sam da su u njemu klipnjace dva razlicita kataloska broja(tri iste,jedna razlicita),radilica je kao i u klasicnom 998
Naravno i klipovi,ali za njih imam potvrdu da su menjani,a i znam kako trebaju izgledati od Cooper-a
U svakom slucaju poskidacu sve kataloske brojeve
Blok na oko deluje isti,samo sto ima pozadi jos jedan sraf pokraj onog za ispust vode :thinking:
To sam video kod mene samo jos na 1100 motoru

nebkv:
Krenuo sam nedavno da radim limariju pa evo da okacim i par fotografija

Prvo mi je ideja bila da Mini ide na peskarenje ali sam zakljucio da je u zadnjem delu dosta "tanak" da izdrzi sva moguca prevrtanja,nakretanja,prevoz a da se mozda nesto ne pokrivi tako da sam resio prvo da utegnem taj zadnji deo koji je totalno otisao u aut

Izvrsene su neke amputacije a tu su bili i delovi od donora koji su pre ugradnje ispeskareni i prajmerisani

Nakon ugradnje desnog blatobrana i dokrpljavanja potrebnog najzad sam pre neki dan ugradio nedostajuce u zadnjem delu

Deo naslona sam morao raspunktovati od dna pa ga tek na kraju ugraditi jer nije imalo sanse sve zajedno ubaciti.Doduse mogao je da se uvari prvo deo naslona pa deo poda da se podvuce kao sto je radio Fakin na svom Cooper S ali eto ja sam ipak isao kontra i sve je bilo ok  :)
Naredni potez je skidanje prednjih krila,prednjeg veznog lima,trouglova i odsecanje jos nekih sitnica da bi se sto kvalitetnije odradilo peskarenje,a posle toga nastavljamo dalje sa "svajsovanjem" :wink:

gajudin:
Bravo neso samo pun gas

gregor.tm:
drago mi je da su započeti limarski radovi.
samo hrabro napred!
vidi se da radiš promišljeno i tako kako treba.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page