Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Austin Mini Cooper Mk2

<< < (9/24) > >>

Marko90:
kako klipnjace mozes okrenuti?  :laughing:
ne znam koje si ti klipove imao, kako god, necemo se raspravljati, nazalost, imao sam cesto puta prilike da rasklapam motor i posle 100km i posle 20.000 zbog nekih drugih stvari koje sam skupo platio na kraju, i video sam svasta, al da se osteti motor zbog pogresno okrenutog klipa to ne, mada se covek uci dok je ziv...

ja bih pre rekao da je kvalitet hilzni los, i da to nije uradjeno u startu kako treba, a ako se motor moze vrteti i kad je klip okrenut, nazovimo "kako ne treba" onda nema razloga za sumnju.....

neka me neko ispravi ako gresim, mada sam na dosta motora video da su okrenuti kontra i nije bilo nikakvih prob....

nebkv:

--- : Marko90  December 21, 2011, 23:05:39 PM ---kako klipnjace mozes okrenuti?  :laughing:

--- ---
He,da budem iskren nisam nikada probao kontra  :thinking:

Marko90:
druze to mozes probati i odma ces videti da nece da moze  :)  ne mozes ni sklopiti motor, zato klipnjace nisu ravne ako ih gledas iz profila i udarace ti o radilicu....

aca grunf:
kod tebe je bas postalo vruce pa ces morati da spremis  :pivo: za ladjenje...
   sto se tice klipova,nije bas preporucljivi da se okrenu kontra,a nije cak bitno koji je motor,a narocito kad je razmak izmedju stublina mali kao kod minija,jer prvi razlog i pokazatelj problema je bezanje klipa u stranu,tj van ose,pa jede stublinu i pravi ovalnost sto prouzrokuje povecanje potrosnje ulja kao prvo,pa onda i dalji problemi koji nemogu biti odmah vidjeni...
 obicno se vide problemi kad je kasno i dodje do generalke...
 zato ispratis preporuke konstruktora i duze uzivas u  :vozimo:....
drago mi je videti tvoj napredak i zelim ti uspesnu zavrsnicu...

Divac:
Drago mi je da se živnulo u ovoj temi.
Svaka čast Aco na sažetom odgovoru. :bravo:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page