Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Austin Mini Cooper Mk2

<< < (7/24) > >>

nane:
sjajan primerak i lepa prica...mogu da zamislim pripremu za ovaku restauraciju...svaka cast za hrabrost... :mks:

r_dalibor:
Koliko vidim tvoj broj šasije je  CA2SB-1356463A
Zadnji napravljen u Novembru  CA2SB-1365476

Zanima me da pročitaš koji ti je broj školjke koji se nalazi iza hladnjaka, odnosno FE number.

Moj broj je FE 1473908

Interesantno mi je koliko sam blizu tvom broju, sobzirom da ja još tragam za originalnim brojem šasije. :thinking:
Svakako treba da izvadiš sertifikat od Cooper registra. To je izvanredan dokument!

nebkv:
Gledao sam i taj broj,ali gotovo sam 90% ubedjen da je kod mene FF a ne FE,fotografisacu ga.U svakom slucaju broj je FF1273801.Gledao sam i na Mini 1000 71,broj je FE1674382

r_dalibor:
Ispada po ovom FE broju da je moj kasnije napravljen. Moguce je posto je njegova prva registracija 03 decembar 1969. Sa druge strane na mom su neki detalji od starije generacije. Moj gepek je stari, pozadina na instrument tabli je svetla kao na MKI.
 Jeff iz mini magazina mi je javio da predpostavljaju da je moj napravljen u septembru ili oktobru i da nazalost nema evidencije za Chell number, odnosno FE brojeve. To me cudi jer neznam sto su ih onda i stavljali :thinking: Ostaje mi da kopam po sup-u.
 Tvoj broj bi morao da bude FE a ne FF.
 :pivo:

nebkv:
Mozda je kod vas gepek zamenjen,pretpostavljam da je onaj tehnicki otvor iza zadnjeg naslona veci,ovalan?Najverovatnije je FE,ali bas u podnoziju slova E je punkt tacka koja je potpuno izbrisala crticu.Nisam shvatio to za svetlu pozadinu?Neka osobenost?
P.S
Kakvo je stanje kod tebe Amane?Imas li taj FE broj na tvom Cooper-u?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page