Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Austin Mini Cooper Mk2
r_dalibor:
Uh, kakav projekat! Hvala bogu da sam ja prosao kroz fazu ciscenja. Ipak, mogu da zamislim zadovoljsto, kada je usao u dvoriste. Lepo je sto imas plocice. Po njima mogu da ti iz registra tacno daju koja je bila njegova originalna boja. Verovatno je kao i moj snowbery white i black krov. Unutrasnjost crna isto kao kod mene.
Pa nek ti je sa srecom. Tvoj je ceo kompletan i sto bi rekao Ivan, obavezno u originalno stanje i boju i sve ostalo.
Odmah da ti dam savet. Cooperi imaju dodatnu zvucnu izolaciju, na krovu, u pradelu instrument table, kao i smolu na blatobranima u kabini. To ili nediraj ili tacno zapamti kako je bilo da vratis na isto mesto. Mozda smolu i da nediras, ispod je sigurno zdravo.
Pre nego sto bilo sta skidas slikaj do detalja.
Pa srecan rad, praticu rado kao napreduje.
Pozdrav :)
Darjan1275:
rastavi ga i složi trapove i pituraj ove sitnice koje idu na karoseriju da se ne moraš kasnije mučit :good: :punk: :pivo:
Sinisa:
Jel ti ovaj još miruje?
nebkv:
U laganoj fazi je rasklapanja i slaganja-klasifikacije delova u kutije.To jest kako sta pakujem na zutom mk3 tako ovaj rasklapam.Sluzi mi za mustru :)
S obzirom da cu za mesec-dva sloziti veci deo zutog mk3,tada vise nece biti potrebe da ga odrzavam u komadu i krenucu u kompletno rasklapanje skoljke,trapova i pripremu za rad oko limarije skoljke
gregor.tm:
:good: :good: :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page