Pozdrav svima,
kako je red da se i mi predstavimo. Ja sam Pedja i pretstavljacu ovde svog oca dok ne resi da sam ucestvuje ovde. Posto je on sam old tajmer (1938) i iako je elektro inzenjer i tech freak, kompjutere mrzi iz dna duse, ali mu nije problem mene da cima za blagodeti koje komp/net pruzaju. No, da ne tupim vise, siguran sam da ovaj deo malo koga interesuje, pa prelazim na interesantniji.
Tata je prvi vlasnik Mini Morisa 850 kupljenog 1975. Da budem iskren, ne secam se da je ikad bio kod majstora sem par puta kod limara kad ga je 'chuknuo' ili bio 'chuknut'. Sve popravke radi on (i ja), ukljucujuci i manja krpljenja limarije. Hvala Bogu nije bilo potrebe za vecim, jer cim se pojavi tackica rdje, tata odmah sredjuje da se ne prosiri. Sad kako su ga godine stigle se malo ulenjio pa ga vise ne 'licka' kao ranije. Sem potrosnih delova ( i prednih krila+trouglovi, sajtne), da kucnem u drvo (kuc,kuc,kuc) sve na njemu je jos uvek sta mu je Leyland ugradio.
Posto cesto prolaznici 'startuju' tatu na ulici i pricaju o Miniju, moguce da je neko od vas vec nabasao na njega (crveni Mini na pocetku Filipa Filipovica na Chuburi).
Sve u svemu, voleo bih da ga navucem ako ne na net, onda bar na ovaj site, jer Minija zna u prste i nije od onih koji shtekuju znanje samo za sebe.
Moram da priznam da me je odusevilo kad sam slucajno naleteo na ovaj site. Svaka cast i puno srece svima sa vasim Minijima.
Srdacan pozdrav