Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma
Ftaje's mini
BaneBRE:
bio nekad lep auto :laughing: ...sad, sta ce ispasti na kraju videcemo :cool:
inace mini je cini mi se 75. godiste, ima motor od gt-a 1.3 44kw, uradjena generalna cini mi se prosle godine, sredjeni trapovi, promenjene komplet kocnice i jos neke gluposti.... trenutno je rasturen i nalazi se kod limara gde se menjaju sajtne, pod, hauba, krilo, vezni lim i jos neke stvari (jefta ce malo detaljnije da napise (seljak, mrzi ga))
evo kako je izgledao pre nego sto je zapoceto sa radovima
a onda je drug seljak kupio hondu i mini je ostavio na milost i nemilost parkingu (jadnicak, prestravio se od one shume iza pa je zbog toga verovatno i istrulio onoliko :cry: )
posle oko godinu dana stajanja upaljen je i presao je 100km do auto limara bez ikakvih problema :laughing:
evo malo slika
(ovde seljak kao nesto radi :mdaa: :olomljen:) :lol:
za sad je uradjena leva strana poda, sutra bi trebala i desna da bude gotova, uglavnom radi se punom parom
vise o svom mezimcu reci ce nam ko drugi nego nas voljeni drug seljo :punk:
Ftaje:
Pa sta da vam kazem sto ova seljacina odozgo vec nije :D
Stavljeni su diskovi (napokon:)) i posto je auto 90% mehanicki besprekoran bilo je krajnje vreme da mu se uradi kompletan face lifting:)Iz prilozenog se da videti koliko su obimni radovi a limar se za sada pokazao izuzetno i jako je pedantan i ima strpljenja sto je jako bitno :good: Okacicu sutra u toku dana josh slika sad me mrzi:)
Ftaje:
Za novu boju se nisam jos uvek 100% odlucio ali ce verovatno da ide old English white kompletan auto a onda cu se naknadno ugrati sa folijama sto se krova tice :)
Vladimir:
i ja sam se nesto igrao sa folijama
ali mislim da ce mi trebati tvoj strucni savet
Ftaje:
Posto ja imam svoju firmu za brendiranje SVI CLANOVI dobijace popust u zavisnosti koju vrstu brendiranja zele:)A saveti su free:D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page