Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Mini C20let RWD

<< < (2/13) > >>

Aman:
ovo je mini iz ruskog krstura... srecno milose, samo napred   :cool:

BaneBRE:
a kazi mi koliko kosta motor + menjac + komp + instalacija? naravno ako nije tajna  :blush:

inace ovo ce biti najbrzi mini u srbiji

milos:
pa ja sam uzeo celu opel calibru stranca pa smo je rasturili ja i drug podelili sta kome treba.Ceo auto je bio oko 700e,a da sam posebno uzimao delove mnogo vise bi izaslo,jer mi treba fakticki ceo prednji deo..

Da ne bude zabune calibra je 2.0 16v 150ks obicna,za sada dok ne probamo minija kako ce ici ako se dobro pokaze lako se preradjuje na turbo..Ja imam u planu i kovane klipove da stavim mozda cak i klipnjace,veci turbo nego fabricki,dizne oko 400l,jos razmisljam i o struji VEMS jer je moj drugar radi,preko koje cu moci da radim sta mi volja..Sve u svemu duboko sam razmisljao o ovome ako se sve bude pokazalo kako treba mini bi stvarno trebao da ide jako ozbiljno..Skromno ocekujem 12sec na 402m

jedino me plasi sto mini ima jako kratko medjuosovinsko rastojanje i ne znam kako ce se ponasati sa tolikom snagom i nekom izlaznom brzinom na 402m oko 220km/h ..Za tako nesto ce mi trebati bas bas bas velika (da prostite) muda   :blink:

milos:

--- : Aman  March 11, 2009, 20:40:19 PM ---ovo je mini iz ruskog krstura... srecno milose, samo napred   :cool:

--- ---
dadadada to je taj legendarni

ivan:
svaka čast na entuzijazmu i ozbiljnosti. siguran sam da će mnogo ljudi rado pratiti radove i dočekati gotovu aždaju.

lično, mislim da to nije mini baš kao što silikonske grudi nisu grudi...

sa druge strane, u Srbiji nam je u širokoj paleti minijevaca nedostajalo takvih ekstremnih zahvata... eno u Sloveniji imaju i hayabusu i turbo minije, grci budže, itd itd... sad i mi alu za trku imamo!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page