Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Mini C20let RWD
milos:
ima tu jos mnogo stvari sa raznih kola,pored trapa :laughing:
buda:
Svaka čast, ako se baviš trkama na 402 metra sigurno znaš radeta, to mi je brat :)
Inače imali smo mi slične planove i svaka čast za projekat! :srce:
Ima li kakvih vesti kako napreduje?
eh da i poznat mi je taj mini, da ga nije vozio neki profesor do skoro?
Aman:
kako napreduje ovaj projekat?
Sinisa:
I mene interesuje.
Vidim da si odlučio i narandžastog da prodaš, pa cenim da je projekat negde zapeo.
milos:
red bi bio posle malo duzeg vremena....Projekat ide super ja sam prezadovoljan s obzirom koliko nemam slobodnog vremena dosta sam uspeo da uradim..
Sve u svemu mini pali radi ide i to jakkkooooo ddoooobbbrrrooo ide :bravo: ,znaci ludilo na tockovima,imam sitnih problemcica sa pumpom goriva i rezervoarom jer je rezervoar plastican za camce i brodove,pa moram da ga prepravljam.Malo mi trokira auto u visokim obrtajima zbog toga ali to je najmanji problem koji moze lako da se resi..Najbitnije mi je da su se trapovi savrseno uklopili,odlicno se ponasa na putu ne bezi nigde ide pravo kao strela,koci u mestu znaci sve je kako sam zamisljao....ostalo mi je jos da odradim neke sitnice na limariji ne svidja mi se kako je ispao zadnji deo (svi znate da sam zurio sto pre da ga uradim zbog minijade) to ce naravno izgledati mnogo bolje,zatim instalacija (migavci, farovi) i farbanje i autic je spreman
ovih dana trazim neku vecu garazu jer smisjam jos jedan projekat da imamo cime da se zanimamo na zimu...
bice uskoro nekih svezijih slika ...pozzz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page