Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Mini C20let RWD

<< < (8/13) > >>

gajudin:
jedan krug po gradu moras da me provozas        ovo ce da bude babaroga
inace mogu da zamislim kako ce da ide, sada sam se vratio iz barselone i isli smo u zabavni park i na jednom kosteru brzina ubrzavanja iz mesta je od 0-135 je 3.5 sekunde, kakva je yo brzina da nisam znao da hodam pola sata kada sam sisao, ako nista neka bude i upola  a to je mnnnoooogo brzo
jedva cekamo :punk:

Darjan1275:
svaka čast na trudu ali meni se ne sviđa...
jednostavno, to nije više Mini, mogla se isto tako naći i fićina školjka i ubacit isti motor.
Mislim da bi Mini sa dobro složenim turbakom iz Metroa bio tu negdi po ubrzanjima s ovim, o vožnji po krivinama da ne pričam..
Ali da je dobro odrađeno, to stoji!! :good:

dovla:
Krivine ga preterano ne interesuju jer decko vozi trke na 400 metara pravoliniski tako da mu stabilnost nije prioritet :hid_crazy:

milos:

--- : Darjan1275  May 09, 2009, 21:56:43 PM ---svaka čast na trudu ali meni se ne sviđa...
jednostavno, to nije više Mini, mogla se isto tako naći i fićina školjka i ubacit isti motor.
Mislim da bi Mini sa dobro složenim turbakom iz Metroa bio tu negdi po ubrzanjima s ovim, o vožnji po krivinama da ne pričam..
Ali da je dobro odrađeno, to stoji!! :good:

--- ---

sad si ugrubo spomenuo minija koji bi kostao mnogo(slobodno mogu da kazem od 6000 do 10000eur i tome nebi bilo kraja )

ovaj mini ce kostati duplo manje para a veruj mi ici ce toliko brzo da ne znam da li cu smeti uopste da ga vozim :fgh:

ja ovo pravim iz samo jednog razloga da ga vozim na trkama,a opet spoljasnji izgled ce biti originalan i zanimljiv....

milos:
evo malo slika

trudimo se da zavrsimo auto do subote ujutru radimo 24h! gotovi rubovi, pocinje priprema  :rolleyes:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page