Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

moj mini

<< < (2/9) > >>

gregor.tm:
ko klinac sam video iste boje minija u nemačkom magazinu i imao je ofarbane branike... i bila mi je fenomenalna kombinacija. ..... naravno danas više padam na hrom..... ali svakako ti hvala na fotkama i oživljavanju mojih mini memorija ispred 25 godina.
baci mu te siceve napolje ;-) ne stoje mu.
felne.... biče sretan onaj ko ih dobije. ako ih niko neče, onda ču ja u stati u red za njih. 

Sinisa:
Super ti je auto. Ja bih ti preporucio da cak iako sad imas zelju da menjas auto na ovaj ili onaj nacin, sacuvas kod sebe sve originalne delove ( cak i 10-tke) jer ces se vremenom uzeleti originalnosti na svom miniju. To je nepisano pravilo kod ljubitelja minija. Svaki u pocetku ima zelju da budzi i menja, a posle, sto je stariji, trazi originalne delove da vrati nazad jer su mu se ukusi promenili i gleda na tu ikonu iz drugacijeg ugla.
Nadam se da si razumeo sta je pisac hteo da kaze.

MilanKV:
POSTO FELNE!

MilanKV:
A da ima covek u KV-u rasturenog metroa sa ventilirajucim diskovima i motor 1.3.Sve to daje za 300e.

milos:
ja sam po prirodi ekstrem ja radim ono sto nikome ne bi palo na pamet...tako da sam u glavi zamislio nesto i trudicu se da to ostvarim

ja bi ovako nesto stavio od felni

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page