Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Plavi mini...
dovla:
Narucio sam neke stvarcice preko Minisporta.... napravljeno je vise paketa ...
vrednost nije prelazila 15f...
posle dve nedelje mi stize meil da izaberem koim putem ce mi biti dostavljeni...
jedna opcija :The cost of sending your order via UPS is £43.00, and it will be with you within approx 1-2 days.
druga: The cost of sending your order via International Air Parcel Post is £39.00, and it will be with you within approx 5-6 days.
treca: The cost of sending your order via Packet post is £15.00 , but this service comes with no insurance and no additional tracking facilities and can take several weeks depending on customs clearance.
U cemu je fora?
nikola.m:
vlado meni je neki iz minisporta odgovorio za 4-5 dana i recimo za bolcne za tockove i srafove mi je rekao da moze da mi posalje i postarina ce biti 12F,sada sam mu posalo mail da mi posalje broj racun za sve to i jos benz.pumpu,ali mi ne odgovaraju.....izgleda treba mnogo unapred planirati,pa kupovati mnogo pre delove,jer ako ti treba nesto brzo,nema mnogo hleba od ovakve kupovine...
ivan:
fora je u tome da ako saljes kurirskom sluzbom (slucaj 1 i 2) placas vise i stize brzo, a ako saljes obicnom postom onda je jeftinije i stize za 10ak dana, u proseku.
nego, jesi li im rekao da si clan Mini Kluba Srbije? trebalo bi da ti ponude bolje cene.
dovla:
Pitao sam ih da li su oni te pakete spojili ili sta?
Ovi nasi forumasi rekose da nema postarine nikakve ako je paket do 15-ak funti...
Rekao sam da sam clan mini kluba i pitao za popust..
Cekamo odgovor?
nikola.m:
nisam rekao.....da sam clan,probacu kada mi odgovore,placas uvek postarinu,ali ne bi trebao carinu,ali sam procitao na forumu da su ja mislim fefeu,naplatili carinu,tako da izgleda isto ti se hvata....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page