Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
mini karavan
ardita:
Svaka cast :)...
gajudin:
aj molim te slikaj te felnice izbliza i ako nije tajna koliko je set
gregor.tm:
--- : Aman August 19, 2009, 16:00:17 PM ---nevezano sad za kola, cini mi se da predivnu kucu imas... i dvoriste... ima da ti se uvalimo na rostilj prvom prilikom :blush:
--- ---
fala za pohvale kuće, mada nisam ni shvatio da je na slici. da bi znao da ti se sviđa stavio bi bolju fotku ;-).... kuća još nije zavšena. svakodnevno me čekaju radovi na njoj... ali tako je to kada komplikujem kod baš svakog materiala i izdvajam se od klasične gradnje kuče.
naravno dobrodošli na "uvaljivanju"! prvi vikend u septembru kod mene če biti mini skup pa dobrodošli!!!
--- : gajudin August 19, 2009, 18:00:03 PM ---aj molim te slikaj te felnice izbliza i ako nije tajna koliko je set
--- ---
moj set sam kupio pre nekoliko godina u italiji na jednom sajmu. sasvim slučajno sam video potpuno nov nikada upotrebljavan set "starih" felni koje su godinama stajale zaboravljene u magacinu neke radnje i to nikada upotrebljavane. naravno odmah su otišle samnom i tako na lageru čekale priliku da ih montiram. pre toga sam ih samo ponovo ofarbao u belu boju it to je to.
inače su počeli da proizvode kopije tih felni samo da su za pola cola uže... a i cena ne ubija.
nebkv:
Super sto je sve proslo ok :good:
U zadnje vreme uvek kada posetim sajt podsetim se da su Gregor,porodica i Mini negde tamo daleko :)
Darjan1275:
mmmmmmmmm kako su mu cooperove felge sile :punk: :punk:
Gregore dajte nam par slika s roadtripa do engleske i nazad :pivo:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page