Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
mini karavan
Sinisa:
Srecno.Jebes pare.Sreca je vazna.
Al pada sneg kod vas!
To nije original retrovizor jel da?
[/quote]Danas sam prosao pored onog zutog iznad Pozeske[/quote]
Jefto daj mi info za tog da ga slikam i ostalo.
Divac:
--- : Sinisa February 04, 2009, 21:43:26 PM ---To nije original retrovizor jel da?
--- ---
nije
a ovako će izgledati Gregorov mini, vrlo brzo.
PS Gregore, evo lepe slike za upoređivanje
gregor.tm:
fala svima za lepe reči. ma zavidim ja sam sebi na karavanu.
vreme se popravlja i u subotu idem raditi mesta za njega u garaži.
inače mini na fotkama izgleda puno bolje negu u realnosti. bio je jednom več farban i nažalost nije perfektno i diglo mi je pritisak kada sam video da su pod farbali rukom.
inače mu je lim savršen... osim poda kod vozačevih nogu. tamo je jadan i na trokutu izgleda da je ispod boje nešta sumljivo. glavno mi je da je interijer, volan, satovi itd. originalni. muči me samo ofarbana maska, koja je u originalu hromirana..... pa neznam kako nakon skidanja hroma da je poliram za novo kromiranje..... ali za sada me to ne dira previše.
ogledala mu nisu original. sigurno od nekog ružnog fiata. odmah bi mu ih stavio na blatobrane (mada mi je to bila najružnija pozicija ali na karavana nekako ide)..... ali onda mi ostaju rupe na vratima :(
potrudit ču se i dodati fotku motora itd.
hvala još jednom svima na komentarima.
BaneBRE:
cini mi se da su tebi i branici ofarbani u neku sivu boju... :blink:
gregor.tm:
aha, i oni su ofarbani. ali sa njih ču lako skinuti farbu, razhromirati, ispolirati, pa ih bakriti i ponovo kromirani. ipak želim da mu ostanu njegovi original, mada sam se ložio da stavim prednje sa ogradicom :mdaa:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page