Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Nenadov Mini

(1/10) > >>

nenad jovanovic:
Pocelo je pre tri meseca... kada sam dobio info da baka iz 27. marta koja uzgred ima 71 godinu prodaje svog minisu. Dosao sam radoznao i otisao sam kratak sa lovom... ali u dzepu mi je bio ovaj sjajni mali automobilcic :) Za ovih tri meseca presao sam 3500 kilometara, palio ga iz prve na -7, i vozio ga maximalnom brzinom od 155kmh!!!!

Sve velike investicije su bile u nabavci novog akumulatora (Bosch 55Ah)... ali izazovi tek predstoje :))))

Dakle, fale mi minotor felne, posto dve ima, dve su maznute ili cetiri minilight! Treba mi prednji i zadnji hrom branik hrom, dva orginalna retrovizora.... ma videce te po slikama treba mi sve zivo! Racunam na vasu pomoc!!!!!!!!!!!   :niger:

BaneBRE:
super je, ima potencijala za sredjivanje. pored toga sto si naveo trebaju ti i farovi od minija a ne od tamica  :P:

ivan:

--- : nenad jovanovic  December 30, 2008, 02:17:49 AM ---kilometara, palio ga iz prve na -7, i vozio ga maximalnom brzinom od 155kmh!!!!

--- ---

imaš dobar primerak, čuvaj ga (i glavu svoju)

--- ---

--- ---

gde si našao ovog drugog minija?
nije nam poznat...

BaneBRE:
pa to je mini od onog decka sto je kaskader, zaboravih kako se zove, bio je u bloku sa nenadom i jos jednim deckom sto je stolar...

Fefe:
ne bih da bacam hejt ali hiljadarka i 155km/h....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page