Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Red Beast

<< < (2/7) > >>

gregor.tm:
naravno mi je jako dobro poznati crveni mini brate Brute. drago mi je da si ti njegov vlastnik i da čeka bolje dane.  
reci mi kako napreduje? dali če se skoro raditi na njemu? bilo bi mi drago da ponovo oživi... a i zaslužuje si to.

Brutalac:
Ne znam ni sam...znas kak se kaze daleko od ociju daleko od srca...e tak je i meni...ja sam u jednoj garazi a on je u drugoj pa jednostavno zaboravim da ga uopce imam...
Jedno vrijeme sam ga imao namjeru prodati ali odustao sam od toga...slozit cu ga ali ne znam tocno kada niti kako...
Ideja je i meni bila ubaciti mu Hondu ali ako krenem u taj projekt...hmmmm...mislim da nikad nece biti gotov...
U svakom slucaju moja ideja je da kada slozim auto i kada bude na cesti da bude PILA! Koji ce motor na kraju biti unutra ne znam i nije mi bitno...glavno da je PILA! Mozda na kraju i ja ubacim A series TURBO  :gloat:

Darjan1275:
ma pila je već sada, još kad se počne slagat :punk: :punk:

gregor.tm:
.... potpuno te razumem.... ja bi ga prvo sredio da dobije oblik, metnuo mu A motor, pa tek kasnije razmišljao o hondi ili turbo. glavno je da ponovo oživi.... i kada se počneš sa njim vozati, veruj, da če biti uskoro i motor u njemu kakvog ti želiš.
može se VTEC i dosta povoljno napaviti ako ne ideš na slova R itd. evo, mogu te spojit sa prijateljem, koji je tutnuo hondin motor u minija.
ali veruj mi..... nije mini ako nema A motor u sebi. to mu daje dušu.

završi taj projekat ako ga več ja nisam. ipak mu je bolja sudbina u tvojim rukama. ja sam tvog read beasta mislio voziti samo zimi da ne trošim žutoga..... hahaha, bilo je to divno vreme kada nisam hteo voziti ni jedan drugi auto.

Brutalac:

--- : gregor.tm  November 21, 2008, 14:04:54 PM ---ali veruj mi..... nije mini ako nema A motor u sebi. to mu daje dušu.
--- ---

Znam o cemu pricas ali bas zato imam jos jednog sa A motorom... :cool:  :wink:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page