Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Bitanga ^_^
mean:
--- : Austin Cooper S November 18, 2010, 16:11:06 PM ---Mislim da ovaj projekat mora da se obidje komisijski i da se pregledaju radovi! :mks:
--- ---
Uvek ste dobro dosli :mks:
--- : Austin Cooper S November 18, 2010, 16:25:54 PM ---pitao si kako izgleda deo koji je za dizalicu. Mislim da moras da ga kupis jer je suludo praviti. nije ni skup.
--- ---
Video sam ga kada smo bili u muzeju, nije nista komplikovano, ja bi ga kupio ali ko ce cekati da stigne?
Mislim da cu ga napraviti jer kada moze ovaj baja da napravi celog minija od nicega valjda cu i ja svog skockati :pivo:
http://www.pakwheels.com/forums/d-i-y-projects/104636-project-mini-1961-morris-mini-minor
mr.Bean:
:0_0: ....koji su ovo fanatici?!
Vladimir:
--- : mr.Bean November 19, 2010, 18:34:06 PM --- :0_0: ....koji su ovo fanatici?!
--- ---
limar mu je zet pa hoce da se pokaze!!!! :lol:
nikola.m:
pa nije dzaba receno....pametni ljudi imaju zeta,ostali magarca... :laughing:....upssss...pa i ja sam nekome zet..... :lol:.....ja nemam reci svaka cast....ovo je naucna fantastika...svaka cast na trudu.... :pivo:
gregor.tm:
--- : mean November 18, 2010, 18:04:39 PM ---
--- : Austin Cooper S November 18, 2010, 16:11:06 PM ---Mislim da ovaj projekat mora da se obidje komisijski i da se pregledaju radovi! :mks:
--- ---
Uvek ste dobro dosli :mks:
--- : Austin Cooper S November 18, 2010, 16:25:54 PM ---pitao si kako izgleda deo koji je za dizalicu. Mislim da moras da ga kupis jer je suludo praviti. nije ni skup.
--- ---
Video sam ga kada smo bili u muzeju, nije nista komplikovano, ja bi ga kupio ali ko ce cekati da stigne?
Mislim da cu ga napraviti jer kada moze ovaj baja da napravi celog minija od nicega valjda cu i ja svog skockati :pivo:
http://www.pakwheels.com/forums/d-i-y-projects/104636-project-mini-1961-morris-mini-minor
--- ---
meane! dali si uspeo sa delom za dizalicu? tek sad sam video ovaj post... pa se nadam da nije kasno. imam taj deo za levu i desnu stranu ako ti još treba. navodno se našla varijanta kako da ti pošaljem. samo javi ako još trebaš.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page