ZA IVANA:
Posto vidim da imas zamerke na subaru servis,ukratko cu ti odgovoriti,tajna problema je u tome sto tom miniju fali karburator,alnaser,razvodna kapa,razvodna ruka,auspuh,kablovi,lamela(falila do skoro).Tako da je problem sto ja imam delove za SUBARUA a ne za MINIja,a najblize sto sam nasao je u Engleskoj.Iz tog razloga ne mogu ovaj auto da popravim.
Srdjan Curcic
Srđane, nemam zamerke nego zdravorazumski pretpostavljam da subaru (ili bilo koji moderan) servis verovatno nema uslova da valjano održava minija starog 30 godina. Pod uslovima podrazumevam delom knowhow ali i nabavku delova. U Beogradu i na forumu ima ljudi koji rade minije 10-20 godina, i ove ćeš naći pomoć bilo koje vrste.
Što se delova tiče, za karburator sam vam dao Prokin kontakt, anlaser ste dobili, kapu i ruku dobijate od Baneta, auspuh ima valjda još uvek onaj nov bosalov ceo za 40e u EuroAutu u Vojvode Stepe, a kablove nije teško naći...
ako imaš vremena, dođi sa Larom u nedelju pa ćemo se lepo ispričati i videćeš kako će lako mini da se završi