Ja sam bio samo jednom,ali ne znam kako bih ti objasnio.Mislim da sam imao adresu.Ovaj Mini relativno cesto vidjam u Svilajncu,mada su tablice KG,a po broju mi se cini da je okolina Race
Koliko sam video Mini je na prodaju,i ako sam dobro upamtio broj mobilnog je 0655555084
ovaj poslednji iz kovina se prodavao za 400e. ima magic wand menjac-direktno rucica ide iz menjaca bez poluga...
sinisa dacu ti ja dva komleta tanjirica i rozetnica,a za druga dva se snadji.....cim stavim nove felne sa gumama....ovi tanjirici su tvoji....
U tom svetlu kada ponovo procitam tekst na Zagrebackom forumu zaista nigde nisi ni potvrdio da si ga zaista uzeo.Pre jedno godinu dana prijatelj iz Race Kragujevacke(zeleni Mini na prvoj strani)je bio u pregovoru sa cicom da kupi Mini,i dogovorili su cenu od 500 ili 600e,ali je prodavac naprasno odustao od prodaje uz obrazlozenje da ce da ga sredjuje.Onda je ovaj prijatelj uzeo jedan na putu Batocina-Jagodina(Brzan)kog sad sredjuje,a zelenog voziInace evo tog Minija iz Brzana kog sredjuje,mislim da ga nisam kacio na forum.Zavresena je trenutno limarija