Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Clubman Estate '80

<< < (2/3) > >>

gajudin:
autic ko picic :punk:

Brutalac:

--- : gregor.tm  October 15, 2008, 08:02:12 AM ---Brute, nemoj zezati..... ak bi ga imao, odmah bi menjao ime Gregor.TM u Gregor.EST  :wacko:
možemo se dogovoriti u decembru i napravimo mini party kod mene i po staroj tradiciji debata i fotke minija do jutra? .... naravno nagovaram da dođeš sa estatom, da me zaista provozaš ;-)
--- ---

Kaj bi te vozio?...kad bi dosao sa Estateom bi ti dao da se vozis...al bi mi morao ostaviti kljuceve od svog da se ne bi zaboravio vratiti  :wink:

mean:
Pa brute kada bi mu dao kljuceve.......vise Estatea ne bi video,samo se dogovorite o preuzimanju saobracajne :lol:

Nego kako se malisa zove?
Nisi mu jos dao ime?

gregor.tm:
ne, ne, ja bih sjedeo kao Tito sa podignutom rukom a ti bi me vozio jedan počastni krug naokolo. uvek ja trebam voziti minije,.... skoro da neznam kako je biti suvozač u miniju. verovatno smešno?
osim jednom davne godine kada sam ženi dao prvi put da vozi minija, onda sam seo na zadnja sedišta i vozila me mislim, da oko tri sata po predivnim selima, brdima,..... sve dok se nam nije odšarafio zadnji točak...... istina!

banex:
lepo-lepo  :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page