Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Clubman Estate '80

(1/3) > >>

Brutalac:
Evo da predstavim svoje trenutno prometalo... ;)
Auto mi je pao u ruke svakakvim nekim kombinacijama i od pocetka je slagan sa namjerom da ga PRODAM...
Bivsi vlasnik je odustao nako sto ga je zenska naguzila a na kraju je ON ispao kriv zbog zenskinih veza u MUPu... >:(

Malo o vozilu...

To je za one koji neznaju MINI CLUBMAN ESTATE 1980 i po nasim saznanjima trenutno ih je 4...moooozda 5 u HR!
Koga zanima opsirnije o povijesti tog auta neka cita!

U autu je trenutno motor 1275 sa 80k originalnih KM...super radi i fino ide al bi ga trebalo malo ulickat da izgleda na nekaj i predihtat jer malo slinjaka >:(
Kocnice su diskovi 8.4 pa ne moze ici na 10ke ali zato koci ko beba...
Cijeli ovjes je slagan jos od proslog vlasnika i to je jako zanimljivo na autu...sve stelajuce i cijeli auto ima slozen ovijes u negativ...

Uglavnom da ne duljim slike govore vise od rijeci...

Evo ovak je pocelo...

Dolazak na slepi iz ST...

Pogled na auto nakon iskrcavanja...

A onda je poslan na limarenje i mislim da je posao odlicno napravljen...zahtjevalo je mjenjanje vanjske strane ljevih zadnjih vrata jer su vec bila krpana i dosta lose je to bilo napravljeno pa su i pocela trunuti...

A kad je bio gotov sa lakiranjem dosao je natrag u radionu da ga sastavimo...

A ovak je izgledao nakon PRVOG slaganja...

A onda je uslijedilo zavrsno slaganje do faze kad ga je trebalo lansirati na cestu...

MOTOR

INTERIJER

AUSPUH

I gotov auto po noci...

...po danu

i umjetnicka...ESTATE STRECH  :twisted:

BaneBRE:
sta reci a ne zaplakati... svaka cast na autu, prelep je... 

i da... ljubomoran sam i mrzim te iz dna dushe!  :bullshit:

:punk:

gregor.tm:
sladak je mali!!! zapravo veliki!!!!

jedino što me muči, da mu nisi ofarbao motor :mdaa:

fala na fotkama i brigu kako bi se malo osladili. a kao što sam več danas napisao na ZG forumu, sada ih brzo skidaj kako bi mogao spavati.  :P:

Brutalac:
Nisam motor nista dirao jer sam htio da se prvo malo razradi...izvadjen je iz Allegra koji je stajao 15god  :blink:

Nije mi problem izvaditi motor i malo ga urediti sad kad znam da sve radi... :wink:

Gregor...ne znam zasto ali mislim da ovaj Estate ima tvoje ime na sebi...vjerujem da bi tak i bilo kad bi se sjeo i provozao ga  :hid_crazy:

gregor.tm:
Brute, nemoj zezati..... ak bi ga imao, odmah bi menjao ime Gregor.TM u Gregor.EST  :wacko:
možemo se dogovoriti u decembru i napravimo mini party kod mene i po staroj tradiciji debata i fotke minija do jutra? .... naravno nagovaram da dođeš sa estatom, da me zaista provozaš ;-)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page