Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Projekat "novi minisa"

<< < (22/37) > >>

Aman:
otisla pumpa za vodu ali komsija resio problem, kao i uvek :)))

gregor.tm:
bravo za još jedno oživaljavanje minija. spašen je od truleži i obezbeđen produžetak života što je najglavnije. ostalo su detalji.
Aca se potrudio kot krpljenja. biče vam lakše kad čete moči da kupujete kompletne urađene podove. nadam se da če to biti što pre.
dali to znači da je sledeči van?

Aman:
ne smem jos da se upustam u "projekat van" jer nemam papire za njega... iako sam skupio sve delove da se stavi na tockove i porene  :blush:

zao mi je da ga registrujem na 70+ godiste kad je '63 :( tako da dok ne pronadjem neko prikladno, nema rada na njemu... mada... nikad ne znas sta sutra donosi.. mozda ipak provozam par krugova :D

Sinisa:
Danas smo se uverili da je Aca uradio auto vise nego korektno.
Bravo Aco  :good:

gregor.tm:

--- : Aman  August 01, 2010, 01:15:38 AM ---ne smem jos da se upustam u "projekat van" jer nemam papire za njega... iako sam skupio sve delove da se stavi na tockove i porene  :blush:

zao mi je da ga registrujem na 70+ godiste kad je '63 :( tako da dok ne pronadjem neko prikladno, nema rada na njemu... mada... nikad ne znas sta sutra donosi.. mozda ipak provozam par krugova :D

--- ---

samo ti hrabro započni radove na njemu a za to vreme dobičeš i papire. možda se čak i zakon promeni..... kod nas je bilo neko vreme moguče registrirati i bez papira, zapravo srediti mu papire na legalni način.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page