Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma
litra
Revolution:
Mini 1000....trebao bi biti jedan od IMV-a po licenci
Za sada smo krenuli u total strip i skidanje farbe do metala....ima vise od tri sloja farbe i jednostavno je neprihvatljivo da se farba preko....od trulezi po karoseriji ...vidljivi su zadnji dzepovi, zadnji subframe, trouglovi ispred vrata...do suvozackih vrata ka krilima , zadnja hauba......ono sto me brine je trulez koja je ne vidljiva....sajtne....koje su lose uradjene pa ce morati iznova....i ono sto je pokriveno limom, gitom i slicnim puniocima....kako god peskirace se kriticna mesta i detaljno ce se pretresti svki deo karoserije....
edit
postoji neki problem sa ubacivanjem slika URL404 not found....
Revolution:
i dalje ne radi preko postimage...iako sam napravio novi nalog..sad cu da probam preko photobucketa
Vladimir:
--- : Revolution December 08, 2016, 10:23:50 AM ---i dalje ne radi preko postimage...iako sam napravio novi nalog..sad cu da probam preko photobucketa
--- ---
Ponekad zabaguje postimage. U svakom slucaju imas uputstvo na forumu kako da postavis slike ;)
http://forum.miniclubserbia.rs/index.php?PHPSESSID=15575ec4f02a20f93f7b366f104e45cf&topic=4599.0
Revolution:
kao sto vidite zapoceo sam RASTURACIJU ...ono sto sleduje pre restauracije.....bitno je samo sve sloziti i obeleziti....
Milance_cam:
Mislio sam da si uzeo crvenog IMV-a iz Nisa koji se skoro prodao, ovaj je novost, bar meni.
Sta da ti kazem, srecno :mks:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page