Bio sam nedavno,mini vise nije bio na toj lokaciji.Ali sam sticajem okolnosti isti dan saznao gde je.Svratio sam do jednog poznanika koji je nedavno kupio jedan mini da sredjuje(1973),i on mi isprica pricu kako je vlasnik odvezao crveni mini kod jednog majstora tu u blizini da ga radi,ali ovom limaru se mini svideo i nakon dugih i mucnih pregovora otkupi za 700 ili 900e ne secam se tacno.Odem ja sutradan tamo,limar nije bio tu,ali crveni mini jeste,i jos jedan zuti mk3.U svakom slucaju auto je nacisto ogoljen,cak i polustranice.Po prici limareve zene 1969to je,znaci mk2(vidi se i po normalnoj zadnjoj sajbni).Zaista je tesko u onom stadijumu utvrditi da li je bas pravi kuper,ja licno mislim da nije s obzirom da nisam primetio na skoljci rupe za nalivanje goriva u rezeorvare sa obe strane(koliko je meni poznato svi kuperi do 1971 godine imaju dva rezeorvara levo i desno u gepeku,nakon obnove saradnje,i ponovnog pokretanja proizvodnje kupera 1989-1990 mislim da to vise nije bila praksa,ali ovaj je 1969,pa...).Uskoro cu okaciti i par fotografija.U svakom slucaju mini je u pravim rukama,covek se profesionalno bavi samo limarijom,i ako ga on ne odradi ne znam ko bi,a zaista je u losem stanju.Naravno sve se da odraditi.Zena mi rece da je bila ekipa iz KG da pogleda mini