Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

MG metro

(1/8) > >>

BaneBRE:
e pa drugari ja se ponovio danas  :)

pazario sam mg metro 1.3 44kw 87. godiste

nije registrovan ali je u dosta dobrom stanju i uz auto sam dobio puno rezernih delova.

sutra cu da slikam pa cu okaciti na forum

:blush:

Sinisa:
Svaka cast.Gde?posto?

gregor.tm:
bravo!
to skoro najbolji 1275 serijski motor, koji paše skoro direktno u minija. samo promeniš nosače i staviš hidraulični kuplung.
ili si ga mislio sačuvati (jer čak i u GB postaju velika redkost) i več ulazi u grupu retro zapravo youngtimer car.

BaneBRE:
pa pazi... posto nemam svoj auto vec uzimam od caleta, osposobicu ga da mogu da se vozikam i stavicu neke stvari na njega koje cu posle moci da prebacim u minija poput felni, muzike...

ima samoventilirajuce diskove, karburator hif 44, shiber, grejac zadnjeg stakla, sve mu radi super, ima MG trokraki volan....

e sad malo o manama koje sam video veceras...

nema kocnicu (procureo zadnji levi kocioni cilindar)
ne radi km sat (sajla pukla)
ne radi saug (otkacena sajla)
na par mesta se podigla boja, vizuelno nije truo (ima na par mesta nesto sitno)
auto je siva metalik, hauba zelena, levo krilo plavo (bilo trulo pa zamenjeno)
sve 4 bombe su u dobrom stanju, auto ima super visinu i nigde nije pao
napukao levi far (imam 2 nova)

...to je ono sta sam za sad video da ne valja a sutra cu da gledam dalje sta je i kako je... u sustini super auto za bash male pare. uz njega sam dobio 4 bombe koje cu da prodam i samim tim cu da otplatim auto  :rolleyes:

sutra stavljam slicice

gregor.tm:
me nije loš metro. jeste da je to jedan najružnijih automobila i sramota da su ga imenovali naslednikom minija..... ali ipak postaje sve zanimljiviji. ijoš uvek je dobar je za vožnju.
a kao što si rekao još uvek možeš prebaciti na minija i kočnice (na žalost idu samo na 13" felge) i još po neke sitnice.
sajla za sat ti je ista kao i kod novijeg minija samo što je duža. kočioni cilindar mislim da je isti kao i kod minija.
ajde šalji slikice

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page