Evo da malo i ja "zagadim" temu...
Mini Klub Zagreb i dalje postoji.Vodi ga U.O. kluba (Brutalac,Fakin i Issigonis) sa rotiranjem vodstva.
Trebalo je puno muke volje i vremena da se isprave pogreške i aljkavost bivšeg vodstva.
Sad smo konacno poslozili i forum koji uskoro dobiva i malo više zanimljive tematike.
Bit svega je da smo klub napravili onako kako je i zamišljen i u početku djelovao-na prijateljskoj bazi.Bolje 15-20 frendova nego 100 ljudi koji se niti ne poznaju,a u kojem smjeru je klub išao.To je postalo zamorno i poprilično ubilo "gušt"...skoro i sam klub.
Nakon 15tak godina promjene su bile nužne.
Jer nismo nikad niti bili Mini Klub Hrvatska,vec smo bili "gradski" klub-Zagrebacki.
Od samih pocetaka strogo odvojeni od BMW minija,a i njihovog sponzorstva(BMW Hrvatska nikad nije inao niti volje niti sluha za orginalne minije-to su i naglasavali u svakoj prilici)
Jer iako smo mi bili prvi i največi mini klub u HR,mi smo ipak kako ime kaže Mini Klub Zagreb.
I dobrodošli su članovi iz cijele HR,Srbije...od svud...ali sada se razmotri pristupnica,nije dovoljno kao prije uplatit članarinu i prst u uho.
Dobrodošli su u klub svi,ali vise NE oni koji pitaju:"što ja dobijem od kluba"?,nego oni koji pitaju"što ja mogu doprinosit klubu"?
To razmišljanje je i jedini način da se opstane,jer sami sve financiramo(od majica,naljepnica,roštiljanja do IMMa)
ali mi se ipak nademo na pivi/kavi 5 dana u tjednu i vise manje to je postalo nesto puno vise od kluba i samih auta.
samo sada ponovo u manjem broju
Još jednom isprike što sam "uletio" u temu