fala gajudine. daleko da sam "mojsije"... ali ono što znam sa veseljem podelim. i meni je drago otkriče vašeg foruma. prva stvar na poslu ujutro je da pročitam šta ima novo na ovom forumu, pa onda svi ostali. tako i kod kuče. čim palim računar odmah na forum.
u vezi delova..... ovako čemo: slobodno pitajte za delove, cene itd. potrošni material ionako imam uvek na lageru. ako nestane dobivam ga sa sledećim naručivanjem. skuplje delove ili neobične naručujem po naruđbi pa ih je isto tako potrebno čekati ali uvek je uteha da se može dobiti baš svaki šaraf od minija.
razmišljao sam i u vezi cene. ako vam OK, cena če biti samo toliko skuplja, da si mogu pokriti troškove naručivanja, transporta, transfera itd. to jest nekoliko posto skuplja od engleske cene, koju možete nači na naprimer minispares stranici. biznis tu nije potreban, biče mi zadovoljstvo ako vam pomognem kod oživljavanja minija.
največi problem: prevoz do srbije...... ponudila se mi sama od sebe neka linija transporta. čak mi je ujak rekao da se neki delovi mogu dobaciti do njega u BG, pa ih pokupite kod njega. stvar još nije 100% sigurna, jer trebam dobiti potvrdu u vezi transporta. to znači, nemate troškova carine itd.....
cela stvar bi se mogla pokrenuti u jesen kada mi se moj život malo smiri. ipak završavam kuču i imam još ogromno posla svakog dana a ono nekoliko minuta slobodnih volim proživeti sa ženom i detetom.
sinisa:
ja sam u nekoliko navrata pokušavao kupiti delove kod austrijanca bernija. tu je njegov web i kontakt.
http://portal.difference.at/ odustao sam zbog cena i svaki put je zaboravio dogovore iz prošlog puta. predračune sam čekao kao lud. mada na početku se trudi, brzo odgovara i ima dosta delova na lageru, tako da samo puniš korpu i prazniš đep. svi koji su bili kod njega do kraja su izpraznili đepove. jednom kada počnem kupovati, nema kraja. a kada naručuješ ipak je lakše jer stvar nemaš u ruci i lakše kažeš ne, ne, ne ide. drugi put.
ostao je samo još jedan dučan u mojoj blizini za kojeg ja znam a to je u gratzu. na žalost tamo ide sve po naruđbi i čeka se na delove po mesec dana. poslednjih godina skoro da nema više lagera jer su počeli prodavati honde. to ti je firma Jakomini na glavnoj ulici u sam grad.