Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Mini Morris 1275
AmmarSA:
uglavnom imam ove probleme na automobilu ..
1. mini nekad se cudno ponasa..kad ga iskljucim i izvadim kljuc on i dalje RADI :S
2. kada dugo vozim, i zastanem u koloni ili na granicu gdje se vozi mic po mic,,, auto se pregrijava :S
3. izgleda da mi je slab alternator jer ne mogu prikljucite ove maglenjake na njega jer alternator crkne (regler ode) ..valjda slab a još mora da podnese i krov i maglenjake...
et toliko :) sad za sad sta se mogu sjetiti
AmmarSA:
Došle nove felge :)
Hvala članovima gajudinu i Amanu :)
uskoro više slika!
gregor.tm:
pozzzzz u Sarajevo!!!
drago mi ja za tvog minija. ove godine čemo nakon balkanske minijade ponovo prolaziti kroz Sarajevo, sa minijima naravno. pre dve godine išlo nas je 5 minija kroz Sarajevo.
dali te još muče problemi sa minijem?
prvo je moj savet da podesiš paljenje! verovatno je naštelovan po belgiskom benzinu- pošto vidim tablice na njemu i verovatno si ga tamo kupio? belgijski benzin je ipak drukčiji od našeg. ja imam taj problem konstantno u engleskoj. čim natočim francuski benzin onda je sve OK.
ako se mini pregrejava, onda bi trebao na tvom modelu automatski da se uključi dodatni ventilator u levom krilu. ako se ne.... onda treba promeniti na dnu hladnjaka odašiljač.
vezano za maglenke..... izgledaju velike i jake. minijev std. alternator i nema neku jaku snagu. ako crkne onda ode dioda na ploči... i skoro nema leka za popravku, barem ne kod nas.
u svakom slučaju veži maglenke preko relea i ne direktno na prekidač.
mr.Bean:
Vezano za maglenke....one uvek idu preko releja,nikako direktno....iskontroliši punjenje alternatora (na samom alternatoru i na akumulatoru) i proveri glavni +... možda imaš pad napona usled loše instalacije...
AmmarSA:
Uzeo sam alternator od 75 ampera što mislim da će biti dovoljno za kroz i za maglenjake.. probat ću maglenjake postaviti preko prekidača za maglu..jer imam i zadnje maglenjake..pa preko tog relea i prekidača da idu? ..
danas se s majstorom dogovorio..10.3 ide u garažu da sastavljanje i rastavljanje :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page